baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 عنوان کی میخواد آزمون استخدامی شرکت کنه؟ 130 بازدید | 24 پست گروه بزنیم درس بخونیم ؟؟ 1399/06/25 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 منگروه کجا؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 شما ثبت نام کردی؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 من گروه کجا؟ تلگرام منم میخوام شرکت کنم تنهایی درس نمیخونم میخوام برنامه ریزی کنیم چند نفری بخونیم
baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 شما ثبت نام کردی؟ هنوز ثبت نام نکردم ولی ثبت نام میکنم شما برا چ رشته ای میخوای ثبت نام کنی
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 تلگرام منم میخوام شرکت کنم تنهایی درس نمیخونم میخوام برنامه ریزی کنیم چند نفری بخونیم مواقفمچه شعلی؟ چه رشته ای ؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 مواقفم چه شعلی؟ چه رشته ای ؟ من رشتم کامپیوتره برا هنرآموز کامپیوتر میخوام بخونم شما چی
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 هنوز ثبت نام نکردم ولی ثبت نام میکنم شما برا چ رشته ای میخوای ثبت نام کنی من هنرآموزی کامپیوترامروز میخام برم کافینت ولی نمیدونم قسمت شغل رو چجوری باید پر کنم؟خود کافینت بلده ینی؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 من رشتم کامپیوتره برا هنرآموز کامپیوتر میخوام بخونم شما چی 😍😍😍🤗🤗😍😍😍😍 منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 از ریاضی بودی یا هنرستان؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 من هنرآموزی کامپیوتر امروز میخام برم کافینت ولی نمیدونم قسمت شغل رو چجوری باید پر کنم؟خود کافینت بل ... فرمو نداری؟ احتمالا بلد باشه عه مثل همیممم کدوم شهر
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 فرمو نداری؟ احتمالا بلد باشه عه مثل همیممم کدوم شهر فرم اخر خود دفترچ هستاصفهانتو چی؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
ریحوووووووون عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2403 از ریاضی وااایمن ذوقکدوم دانشگاه بودی؟ منتظرم...منتظر شنیدن کلمه مامان از زبون یه فسقلی😍من قراره مهربون ترین مامان دنیا بشم پس زودتر بیا جوجه 😉 واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست😢
baftaniekhass مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 191 فرم اخر خود دفترچ هست اصفهان تو چی؟ من کرج حالا فرم پر کردنی میبینم اگه بلد بودم بهت میگم