2777
2789
عنوان

بیبی مثبت منفی شد چراااا

145 بازدید | 11 پست

بچه ها من ۵روز مونده به پری بیبی چک زدم مثبت شد از ذوق فرداش رفتم آز بتا دادم کمتر از۲ بود بعد امروز ک ۳روز مونده به پری دوباره بیبی زدم منفی شد😢شما اینجوری بودین ک بعدش باردار  بوده باشین؟

بی بی چک مدیکور از این بلا ها سر من آورده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا مدیکوربخاطر درصد خطاش نگرفتم

نه عزیزم منم منتظرم 

اما چند بار با بی بی چک مثبت از دادم منفی شده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
نه آمپول نزده،فقط کلومیفن خورده بود،،ممکن بخاطر اون بوده باشه؟

ممکنه

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
ای بابا پس واس منم همون منفی 😔 ماه هفت اقدامم،ایشالا ک باردار  میشی عزیزم

عزیزم من برا حاجت روایی شما صلوات فرستادم

منم یک سال و ۹ ماه منتظرم تا ماه پیش خیلی گریه میکردم

اما این ماه بی حسم

عزیزم من برا حاجت روایی شما صلوات فرستادم منم یک سال و ۹ ماه منتظرم تا ماه پیش خیلی گریه میکردم ام ...

قربون دل پاکت بشم،،ایشالا ک همین ماه خدا جوابتو میده❤

قربون دل پاکت بشم،،ایشالا ک همین ماه خدا جوابتو میده❤

مرسی عزیز دلم