2821
2789
عنوان

فضله موش

310 بازدید | 10 پست

سلام خانما فضله موش چه شکلیه من امروز برنج پختم چه برنجی روغن گذاشتم روش واومدم برا دخترم بکشم بخوره بعد فضله موش دیدم توش 😲🥺دوباره برنج پختم ایندفعه شور شد .

فضله نبوده برنج هم پاکه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازکجا میدونین

وقتی حکم به فضله موش میشه که شما با چشم خودتون ببینید فضله موش هست.یعنی موش و دفعش رو با چشم ببینید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فکرنمیکنم عزیزم 

من پاسخگوی احکامم خواهر خوبم حکمش همینه که گفتم

2824
2823
2791
2779
2792