2821
2789
عنوان

کیا کارمندن...

111 بازدید | 5 پست

خانومای کارمند یه سوال داشتم

اگه یکی به صورت نامحسوس و با شماره ناشناس زنگ بزنه حفاظت ادارتون و از شما بد بگه ممکنه بتونه موقعیت کار و ابروتون رو توی اداره به خطر بندازه؟ ینی حفاظت به اینجور چیزا توجه میکنه؟

برادر من با این تهدید هربار به هرچی دلش میخاد از من میرسه...میگه ادم دارم زنگ بزنن از کار بیکارت کنن...حتی برام خاستگار اومد همکارم بود...چون باهاش دشمن شد میگفت این بلارو به سر اونم میارم...منم ناچار شدم دست بکشم از همه چی😞😞

نوچ نميتونه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم 

حراست باهوشتر از اینه که به یه تلفن اکتفا کنه

خیلیا دشمن دارن شنونده باید عاقل باشه که خدارو شکر حراست ادارات افراد دانای هستن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

مشکلی خارج ار اداره باشه هیچ ربطی به حراست نداره هر چه بگه توجه نمیکنه چون خودشون اینکاره ن میدون ادم دشمن داره

مگه بحث سیاسی باشه که اونم حتما تحقیق میکن تا مطمین نشن کاری انجام نمیدن خیالت راحت

نهایتا زیاد زنگ بزنه حرف بزنه از خودت میپرسن حریان چیه که یکی مثلا تلفنی ایتو میگه و تلفن حراست کاملا قابل رد گیری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792