2777
2789
عنوان

قصد بارداری بدون هیچ اطلاعاتی

140 بازدید | 8 پست

قصد بارداری دارم تا سه ماه اینده.ولی هییییچی نمیدونم ازینکه چه ازمایشی باید برم چه کارایی انجام بدم چه چکاپ هایی لازمه و چه قرصی باید بخورم؟ایا باید تغذیه خودم و همسرم یه چیز خاص باشه؟و اینکه برای اینکه همون موقعی که میخام باردار شم باید چطور رابطه برقرار کنیم.

و در واقع شماها چکار کردین و تجربتون چیه؟نظراتتون رو بگید لطفا

برو پیش دکتر زنان اطلاعات کامل میدن یه سونو کامل و یه چکاب کامل بگو بنویسه 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما دکتر برو چکاپ میکنه و قرص میده

اگه اهن و د۳ پایین باشه یا تیروییدت مشکل داشته باشه باید چند ماه صبر کنی بعد باردار بشی

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

ببین گلم تعیین جنسیت میتونی بکنی با کمک طب سنتی اگه دوست داری

حتمااااا چکاپ و سونو و دندون پزشکی برو که تو بارداری اذیت نشی

و زیر نظر دکترت فولیک اسید شروع کن بخور

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

قرص فولیک اسید کافیه همون رو شروع کن به خوردن و خب قطعا تغذیه سالم داشته باشید

یه دکتر زنان برو و از نظر عفونت چک شو و اینکه یه سونو و ازمایش هم بدی بد نیست

برای اقدامت توی دوره تخمک گذاری اقدام کن 

Silenc says a lot more than you think 🤍

اگه خودتون یا همسرتون مشکل خاصی داره به دکتر بگید 

بیماری خودتون رو درمان کنید تا بچه گرفتارش نشه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤