2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنظر شما کسی که میخواد ترک کنه ولی قبول نمیکنه تو کمکش کنی خودش میخواد ترک کنه ولی نمیتونه و هرروز د ...

عزیزم به نظرم کسی که قبول نمیکنه بره کمپ هرچیم به زورببرنش بازم بیادبیرون کنترلش سخته

عزیزم به نظرم کسی که قبول نمیکنه بره کمپ هرچیم به زورببرنش بازم بیادبیرون کنترلش سخته

خودش خسته شده ۱سال میخواد ترک کنه نمیتونه ، فقط خودشو از بین برده از کمپ میترسه . خیلی ادم‌مغروری نمیزاره کسی کمکش کنه میگه مگه ضعیفم خودم میتونم وقت بدین بهم.همه خسته شدیم میخوایم زنگ بزنیم بیان ببرنش تا بلائی سر خودش نیاورده.  پوست و استخوان شده مثل ی بچه کوچیک شده بدنش استخوناش همه بیرونه له له هرچی بگم کم گفتم 

خودش خسته شده ۱سال میخواد ترک کنه نمیتونه ، فقط خودشو از بین برده از کمپ میترسه . خیلی ادم‌مغروری نم ...

اخی عزیزم کاملادرکتون میکنم چون خودم باهمچین ادمی ۸سال بودم توخونواده اینکه خودش بگه هی بهم وقت بدین همش حرف مفته که همشون میزنن

اخی عزیزم کاملادرکتون میکنم چون خودم باهمچین ادمی ۸سال بودم توخونواده اینکه خودش بگه هی بهم وقت بدین ...

خیلی خسته شدیم ۴سال بیشتره ۵ساله درگیریم،  شما چی شد ترک کرد؟چطوری راه حلی نداری

اخی عزیزم کاملادرکتون میکنم چون خودم باهمچین ادمی ۸سال بودم توخونواده اینکه خودش بگه هی بهم وقت بدین ...

میخواد کار کنه ولی از بس ضعیف شده و ذهنش درگیر نمیتونه یک جا بشینه خونه نمیاد همش اینور اونوره.  همش نگرانی چیزی نشه ابرو ریزی نکنه نگیرنش

شوهرم، تریاک که قرار شد ترک کنه الان فکرکنم چیز دیگه مصرف میکنه خیلی لاغر و داغون شده.کمپ سراغ نداری

عزیزم من شیرازنیستم ولی بایه روشی داداشم الان ۵ماهه پاکه خداروشکریه قرصایی هستن نمیدونم اسمشونوشنیدین یانه ولی زن داداشم خیلی پیگیربودپرس وجومیکردفهمیدکه خوبه اگه میتونه ۷روزتوخونه خودشونگه داره بعداین قرصاروبخوره یاهم ۱۰روزببرنش کمپ تابدنش سمش بره بعداستفاده کنه

عزیزم من شیرازنیستم ولی بایه روشی داداشم الان ۵ماهه پاکه خداروشکریه قرصایی هستن نمیدونم اسمشونوشنیدی ...

چه قرصی ؟منم از کرمان واسش قرص گرفتم قرص هندی بود فکرکنم ولی فایده نداشت این اصلا اراده نداره .