2777
2789
عنوان

خونه پدرم

181 بازدید | 18 پست

من برای کمک حالی به مادرم خونشون اومدم ، اما بابام اگر کاری پیش بیاد ک لازم باشه با مادرم برن مثل خرید به من میگه تو هم با ما بیا ،میگم چرا میگه تنها نمیذارمت 

انگار ک من دزد باشم در اتاقش قفل می کنه و در گوشی به مادرم میگه خوشم نمیاد کسی خونه باشه وقتی نیستم

با خواهرمم همینطوره 

مثلاً ما با مامانمم خونه باشیم یکدفعه یکدستی میزنه میگ کی اتاق من بوده پولم نیست 

کلیدهای خونرو هم فردای عروسی ازم گرفتن از خواهرمم همینطور 

انگار ما دزد مالشونیم یا اگر خونه باشیم میریم میدزدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خانواده ما نیست در جهان

حرص نخور کسی رو نمیشه عوض کرد دیگه تواین سن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چی بگم خیلی دلم میخواد اینکارو کنم اما جواب شوهرم چی بدم وقتی میگ چرا نمیری 

بچه نداری ؟ چند ساله از کردی

نمیدونم بخدا من غریبم همش دعا میکنم برم شهرمون پیش خانوادم ولی وقتی دوروبرمو میبینم ، میبینم همه جا همینطوره و اونایی هم ک پیش خانوادشونن خبری نیس

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
چی بگم خیلی دلم میخواد اینکارو کنم اما جواب شوهرم چی بدم وقتی میگ چرا نمیری 

مامان منم همینجوریه 

وقتی شوهرم پرسید چرا نمیری گفتم بهش یه چیزیش گم میشه بهمون میگه فقط شما میان دیگه کسی نمیاد که برشداره😐

بگو عزیزم به شوهرت ازش پنهون نکن بزار بدونه 

حرص نخور کسی رو نمیشه عوض کرد دیگه تواین سن

نه دیگه ،شانس من شوهرم قید خانوادش زد فقط با خانواده ما رفت و آمد داره خانواده منم ک اینن دلم میخواد دیر بدیر برم اما بخاطر شوهرم نمیشه ، خانواده خودم شدن بدتر از خانواده شوهرم

وقتی بچه دار شی اونوقت حتما بچتم را تنها نمیزارن چقدر بد

به مامانت بگو

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
مامان منم همینجوریه  وقتی شوهرم پرسید چرا نمیری گفتم بهش یه چیزیش گم میشه بهمون میگه فقط شما م ...

شوهرت بعدا نزد تو سرت این داستان ،شوهر من بعدا تو دعوا میکوبه بهم حرفای خودمو

وقتی بچه دار شی اونوقت حتما بچتم را تنها نمیزارن چقدر بد به مامانت بگو

بگم خودم کوچیک کردم شوهر من خونه پدرم دستشویی بره بابام بهم میگه مگ خودتون دستشویی ندارید