2777
2789
عنوان

مشاوره بدین

98 بازدید | 19 پست

من ۱۹ سالمه تازه نامزد کردم دوماه دیگه عقدمه ..نامزدم از من خاسته که دوران عقد رابطه داشته باشیم من موکول کردم به بعد عروسی اما بینمون جروبحث شد که رابطه کامل نمیخاد و ولی رابطه جنسی از من درخاست کرده و قبل این موضوع خانواده من گفتن که باید دوران عقد مواظب باشم من الان‌نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه تا چد حد منظورش بوده؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

قبول نکن.چون دردسر میشه.حیلی رک و راست بگو نمیتونم و اجازه ندازم و نمیخوام

تا همون اول حساب کار دستش بیاد ک شما حق تصمیم گیری دارید و نباید تسلیم همه ی خواسته های اون بشین

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

شوهر من قبل از درخواستش، کارت بانکی شو داد بمن، گفت از این به بعد از بابات پول نگیر.یه سوییت مستقل هم داشت.قرارداد تالار هم همون روز عقد بسته بود برا چهار ماه دیگه.

خلاصه به شرایط خیلی بستگی داره

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

عزیزم اصلا قبول نکن  ،اونوقت استرسش میمونه واسه تو به خاطر. خانواده ها وعرفم که شده رعایت کن ،خداوند خیر می‌کنه ان شاءالله درسته زن و شوهر بعد عقدمحسوب میشین اما دیگه  💝💖

من کلا از اسلام و فرهنگی ک مد شده بدم میاد

کاش عقد رو انداخته بودی روز عروسی ک حساب کار دستش بیاد 

اینجا اینطوریه عقد و نامزدی فرقی نداره 

من خودم خاستم ازدواج کنم فقط حلقه میندازم

الانم دختر خاله ام و نامزدش فقط حلقه انداختن 7 ماه شد فک کنم ک نامزدن

پسره داره خونه میسازه 

روز عروسی عقد هم میکنن 

دخترا ب خودتون احترام بزارین

از اونطرفم دختر همسایه تو عقد 2بار حامله شدهرفتن انداختن 

باباش انقد کتکش زد بهش گفت برو گمشو نبینمت 

تازه جهزیه ام نمیخاد بهش بده

حالا ک عقد کردی در حد بوس و بغل باش ب قول بچه ها