2821
2789

من اگه سفت نمیگرفتم تا الان ای وی اف رفته بودم خاک بزسرم سفت میگیرم درد شدید میگیریم داد میزنم دکتر عصبی میشه آبرو م می ره ..

خدایا زندگیم را می‌سپارم ب دست های مهربان تو 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم بخاطر سفت کردن میترسم حتی معاینه ساده برم سه ساله منتظرم شما چ جوری تحمل کردی معاینه سنو واژ بنا ...

به سختی.سخت تر از تحمل حرف مردم و حسرت به دل موندن نیست

مسکن بخور قبلش تا درد نگیری 

عزیزم از شما چه خبر موعد پریودتونو رد کردین؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
از دیشب لک بینی دارم.دیگه ازمایشم منفی شد .

امروز روز چندم میشین؟ ؟چون منم امروز روز17هستم 30ام پریودمم هس هیچ علائمی از بارداری ندارم میخوام ببینم چه روز پری میشم؟؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
از دیشب لک بینی دارم.دیگه ازمایشم منفی شد .

اصلا فکر نکنینا منم ادامه میدم پری شدم میرم دکتر بازم آی یو آی

اصلا فکر نکنینا منم ادامه میدم پری شدم میرم دکتر بازم آی یو آی

من نمیتونم هزینه ندارم اینهمه برم.دکترهام هم فقط پول میگیرن .واقعا برای ماهایی که مشکل داریم و تو راه دکتر هستیم یخورده باید راحت بگیرن کمتر بگیرن. الانم برای قبلی قرض کرده بودم

من نمیتونم هزینه ندارم اینهمه برم.دکترهام هم فقط پول میگیرن .واقعا برای ماهایی که مشکل داریم و تو را ...

عزیزم اصلا فکر اینجور چیزارو نکن پول اینکارارو خدا خودش جور میکنه خدا هیچکسو جلو دوست و آشنا شرمنده نمیکنه و اینکه انشالله خودت اینماه طبیعی حامله میشی

عزیزم اصلا فکر اینجور چیزارو نکن پول اینکارارو خدا خودش جور میکنه خدا هیچکسو جلو دوست و آشنا شرمنده ...

الهی امین .من خانواده خودمم اطلاع ندارن از شرایطم.نگفتم بهشون

الهی امین .من خانواده خودمم اطلاع ندارن از شرایطم.نگفتم بهشون

منم هیچکس نمیدونه نه خونواده خودم نه خونواده همسرم فقط خودمو همسرم میدونیم ولی از خدا میخوام که هیچکسو بخاطر بچه جلو کس و ناکس تو شماتت نذاره

2790
2823
2791
2779
2792