mastanee مدیر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 عنوان iui | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 74 پست برام دعا کنید روز6 ام هستم.3ساله تو انتظار 1399/06/25 | 09:09 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kj2020 عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1141 من اگه سفت نمیگرفتم تا الان ای وی اف رفته بودم خاک بزسرم سفت میگیرم درد شدید میگیریم داد میزنم دکتر عصبی میشه آبرو م می ره .. خدایا زندگیم را میسپارم ب دست های مهربان تو
kj2020 عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 1141 راستی کجایی هستی؟؟من شیرازم شما پیش کی انجام دادی خدایا زندگیم را میسپارم ب دست های مهربان تو
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 منم بخاطر سفت کردن میترسم حتی معاینه ساده برم سه ساله منتظرم شما چ جوری تحمل کردی معاینه سنو واژ بنا ... به سختی.سخت تر از تحمل حرف مردم و حسرت به دل موندن نیست
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 راستی کجایی هستی؟؟من شیرازم شما پیش کی انجام دادی من قزوین.اون دباخ
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 راستی کجایی هستی؟؟من شیرازم شما پیش کی انجام دادی مسکن بخور قبلش تا درد نگیری
faaaaaa عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 948 مسکن بخور قبلش تا درد نگیری عزیزم از شما چه خبر موعد پریودتونو رد کردین؟؟ خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 عزیزم از شما چه خبر موعد پریودتونو رد کردین؟؟ از دیشب لک بینی دارم.دیگه ازمایشم منفی شد .
faaaaaa عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 948 از دیشب لک بینی دارم.دیگه ازمایشم منفی شد . امروز روز چندم میشین؟ ؟چون منم امروز روز17هستم 30ام پریودمم هس هیچ علائمی از بارداری ندارم میخوام ببینم چه روز پری میشم؟؟ خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
faaaaaa عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 948 از دیشب لک بینی دارم.دیگه ازمایشم منفی شد . اصلا فکر نکنینا منم ادامه میدم پری شدم میرم دکتر بازم آی یو آی خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 امروز روز چندم میشین؟ ؟چون منم امروز روز17هستم 30ام پریودمم هس هیچ علائمی از بارداری ندارم میخوام بب ... من الان روز 3پرید هستم
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 اصلا فکر نکنینا منم ادامه میدم پری شدم میرم دکتر بازم آی یو آی من نمیتونم هزینه ندارم اینهمه برم.دکترهام هم فقط پول میگیرن .واقعا برای ماهایی که مشکل داریم و تو راه دکتر هستیم یخورده باید راحت بگیرن کمتر بگیرن. الانم برای قبلی قرض کرده بودم
faaaaaa عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 948 من نمیتونم هزینه ندارم اینهمه برم.دکترهام هم فقط پول میگیرن .واقعا برای ماهایی که مشکل داریم و تو را ... عزیزم اصلا فکر اینجور چیزارو نکن پول اینکارارو خدا خودش جور میکنه خدا هیچکسو جلو دوست و آشنا شرمنده نمیکنه و اینکه انشالله خودت اینماه طبیعی حامله میشی خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 عزیزم اصلا فکر اینجور چیزارو نکن پول اینکارارو خدا خودش جور میکنه خدا هیچکسو جلو دوست و آشنا شرمنده ... الهی امین .من خانواده خودمم اطلاع ندارن از شرایطم.نگفتم بهشون
faaaaaa عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 948 الهی امین .من خانواده خودمم اطلاع ندارن از شرایطم.نگفتم بهشون منم هیچکس نمیدونه نه خونواده خودم نه خونواده همسرم فقط خودمو همسرم میدونیم ولی از خدا میخوام که هیچکسو بخاطر بچه جلو کس و ناکس تو شماتت نذاره خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
mastanee مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 307 منم هیچکس نمیدونه نه خونواده خودم نه خونواده همسرم فقط خودمو همسرم میدونیم ولی از خدا میخوام که هیچک ... الهی امین 😢😢😢