2821
2789
درسته فقط خدا.من سعی میکنم بهش فکر نکنم یادم بره ولی نمیشه

نه بابا از یاد نمیره که ..منم که هیچ علائمی ندارم بیشتر میترسم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از امروز نفسم تنگ میشه .

انشالله که خوب باشه واست و هردومونم مثبت بشیم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

واقعا منفی بود؟؟پریود شدین؟ ؟منم دیروز13بود بی بی زدم منفی بود چون علایمم ندارم امیدیم ندارم..قرص دوفاستونمم هنوز دوتا مونده میخوام ببینم کی پریود میشم

واقعا منفی بود؟؟پریود شدین؟ ؟منم دیروز13بود بی بی زدم منفی بود چون علایمم ندارم امیدیم ندارم..قرص دو ...

امروز 14روزاز iuiگذشته بود.آزدادم منفی شد.بتا صفر

امروز 14روزاز iuiگذشته بود.آزدادم منفی شد.بتا صفر

منم امروز 14هستم.شما هم دوفاستون میخورین؟؟

راستی علایم بارداری داری؟ ؟شاید آزمایش زود بوده 

منم امروز 14هستم.شما هم دوفاستون میخورین؟؟ راستی علایم بارداری داری؟ ؟شاید آزمایش زود بوده 

نه ده شب شیاف استفاده کردم.از صبح دلم درد میکنه.حالت تهوع کم دارم 

نه ده شب شیاف استفاده کردم.از صبح دلم درد میکنه.حالت تهوع کم دارم 

انشالله که باردار باشی عزیزم خبر خوش و بدی

آزمایشم منفی شد روز14iui.مگه میشه باز باردار باشم 😣😭

چرانمیشه همه چی دست خداست 

موعدت کیه؟؟

وقتس از باز و بسته بودن لوله ها مطمئن نباشی میخوای چیکار کنی؟همون موقع دکتر به من شیاف داد استفاده ک ...

منم بخاطر سفت کردن میترسم حتی معاینه ساده برم سه ساله منتظرم شما چ جوری تحمل کردی معاینه سنو واژ بنال ؟بعد هم تزریق اسپرم رو؟؟؟

خدایا زندگیم را می‌سپارم ب دست های مهربان تو 
2790
2823
2791
2779
2792