2777
2789

خواب نمیبرد مرا

یار نمیخرد مرا

مرگ نمی‌دَرَد مرا

آه! چه بی بها شدم......

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای شانه های شهرِ متروکی؛ شبیهِ من

تکانهای گسل یکدفعه و ناگاه تر؛ بهتر!

#حامدعسگری‍ 

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

آویخته ی دردم، آمیخته ی مردم

تا گم شوم از خود، گم در جمع پریشان ها

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

این محشره..

چقدر گل بشوی،باد پرپرت بکند؟

چقدر گریه کنی گریه لاغرت بکند؟

به گریه از لب دیوار پیش روی بپری،

جهان روانه ی دیوارِ دیگرت بکند :)

به راز های تنی تازه اعتماد کنی،

و یک تصادفه بی ربط مادرت بکند:))

شبیه آهویی گوشه ی طویله شوی که زندگی بکنی،زندگی خرت بکند :))

درد را با جان پذیراییم و با غم ها خوشیم

قالیِ کرمان که باشی می خوری پا بیشتر...

حامدعسگری#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
این محشره.. چقدر گل بشوی،باد پرپرت بکند؟ چقدر گریه کنی گریه لاغرت بکند؟ به گریه از لب دیوار پی ...

👌😍

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
درد را با جان پذیراییم و با غم ها خوشیم قالیِ کرمان که باشی می خوری پا بیشتر... حامدعسگری# &nb ...

اگ کسی برام این نمازی ک تو امضاته بخونه اشکالی دارع؟

محکوم 

مادرم می گوید

جای دخترت پسر آورده بودی اگر

بی گمان

نسل گونه های خیس مان

منقرض می شد.

شده آیا ته یک شعر تَرَک برداری؟!