2777
2789
عنوان

کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست

عزیزم.منم شرایط تورو داشتم تو بارداری ۲۵کیلو اضاف کردم.الان پسرم تو۸ماهه.خونواده شوهرمم چپ وراست میرفتن میگفتن چقد شکم داری.انگار هنو بارداری.اهمیت ندادم.تا پسرم۶ماهش کامل شد چون ب شیرم مقوی بودنش نیاز داشت.البته بگم.از وزنم۱۸کیلو کم‌شد.الان فقط۶کیلو باید کم کنم.ورزش نمیکنم غذامو کم کردم.شیرخودمو بش میدم.شما ک شیر خشکیه راحتر میتونید رریم بگیرید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم.منم شرایط تورو داشتم تو بارداری ۲۵کیلو اضاف کردم.الان پسرم تو۸ماهه.خونواده شوهرمم چپ وراست میر ...

بعضیا میگن ناهار حذف کن ....همسرم نمی آره کم بخورم لقمه میگیره دنبالم راه میفته....همش میگه خوبی😬😬می‌خوام ده کیلو کم بشم ...

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎
بعضیا میگن ناهار حذف کن ....همسرم نمی آره کم بخورم لقمه میگیره دنبالم راه میفته....همش میگه خوبی😬😬 ...

شوهر منم.همش میگ خوبی لاغرشدی.بسه.ببین وعده‌هات رو زیاد کن.ب شوهرت بگو الان چن لقمه میخورم.۳ساعت دیگ دوباره میخورم.وعده رو کامل سیر نخور.من اینجوری کم کردن.اصلا وقت واسه غذا خوردن ندارم.من.شوهرمم همش میگ چیکار کنم.چی بیارم برات ک گرسنه‌ت شد بخوری.من ناهارم چن لقمه میخورم.عصر چن لقمه شامم قبل ۸میخورم.ساعت۱۰شبم میوه...بعد کالری شمار کرفس عالیه.من قبل بارداریم.ازش استفاده میکردم.اصلا اصلا شکم نداشتم.الان دغدغه منم شکممه.ک شل مونده.مشخصه.

شوهر منم.همش میگ خوبی لاغرشدی.بسه.ببین وعده‌هات رو زیاد کن.ب شوهرت بگو الان چن لقمه میخورم.۳ساعت دیگ ...

حلقه خوب نیست واسه شکم؟؟

دراز نشستم واسه سفت شدن شکم خوبه

دراز نشست برم شلی شکمم خوب میشه؟؟؟کاشکی.انجام میدم از فردا.خونواده شوهرم هردفعه منو میبینن.با اینک وزن کم کردم...همش میگن چقد شکم داری چقد چاقی.الان ۷۶از ۹۵کیلو.۶کیلو دیگ مونده

دراز نشست برم شلی شکمم خوب میشه؟؟؟کاشکی.انجام میدم از فردا.خونواده شوهرم هردفعه منو میبینن.با اینک و ...

الهیییییی بگردم

دراز نشست برم شلی شکمم خوب میشه؟؟؟کاشکی.انجام میدم از فردا.خونواده شوهرم هردفعه منو میبینن.با اینک و ...

نمی‌دونم چرا دست از سرما برنمیدارن!!!!ارعخوب میشه انشاالله...جلوی اونا گن لاغری ببند نفهمن