2777
2789
عنوان

توبه گرگ مرگ است

285 بازدید | 10 پست

آدما بد همیشه بده 

اون جاهایی که خوب میشه داره نقش بازی میکنه 

به سلامتی همه روراستا حتی بدایی که روراستن 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با این جمله موافق نیستم.

در مورد همه صدق نمیکنه.

بعضی ها نظر لطف خدا باعث میشه توبه کنن و واقعا آدم خوبی بشن و این حرفای دیگران دلشونو میرنجونه....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
من با این جمله موافق نیستم. در مورد همه صدق نمیکنه. بعضی ها نظر لطف خدا باعث میشه توبه کنن و واقعا ...

یه عده هستن ذاتشون پاکه حتی اگه کار اشتباه کنن 

ولی یه عده بد ذات و بدجنس که از نطفه مشکل دارن 

یه عده هستن ذاتشون پاکه حتی اگه کار اشتباه کنن  ولی یه عده بد ذات و بدجنس که از نطفه مشکل دارن ...

عزیزم به نظرم این حرف شما داره کل هدف خلقت انسان رو زیر سوال میبره.

همه ی انسان ها با ذات پاک به این دنیا میان.

بدی ها و خوبی ها اکتسابی و قابل تغییر هستن.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
ینی آدما تغییر نمی کنن؟  پس چرا خدا راه توبه رو باز گذاشته؟

از ۱۰۰ آدما ۹۹ درصدشون گناه کارن ،حداقل تو زندگیشون دروغ گفتن ،تهمت زدن غیبت کردن ،فکر میکنی قبل از اینکه بمیرن اصلا توبه کردن؟ رفتن اعتراف کنن بگن فلانی من بهت نارو زدم منو حلال کن ،از خدا طلب بخشش میکنن ،ولی حق الناس هیچوقت بخشیدنی نیست مگر حلالیت بطلبی بگی من بهت نارو زدم 

عزیزم به نظرم این حرف شما داره کل هدف خلقت انسان رو زیر سوال میبره. همه ی انسان ها با ذات پاک به ای ...

نه اینو قبول ندارم ،طبق اعتقاداتت من روح بد ذات وجود داره ولی طی زندگی های متوالی قابل اصلاحه 

از ۱۰۰ آدما ۹۹ درصدشون گناه کارن ،حداقل تو زندگیشون دروغ گفتن ،تهمت زدن غیبت کردن ،فکر میکنی قبل از ...

گلم درسته باید حلالیت بطلبن اما اگر به طرف دسترسی نداشتم یا مشکلی بود می تونن به جای طرف استغفار کنن یا صدقه بدن بعدم انسان تا می تونه جلوی خودشو باید بگیره دیگه