بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما تو نامزدی هم دختر میره خونه پسر هم پسر میاد ولی هیچ کدوم شب نمیمونن و قبل از 12 باید دختر خونه اش باشه 😀البته ما روزا میپیچوندیمشون در حد چند بار البته
ما ک از وقتی عقد میکنن تا هروقت دوس دارن نامزدی میمونن.ترجیحا تا وقتی ک خونه اماده بشه.مثلا من خودم دوسال و نیم.یا داداشم بزرگم پنج سال.یا بعضیا چن ماه.تو این چن مدت هم هروقت بخوان میان و میرن میتونن خونه هندیگه بمونن.بعضی خونواده ها سختگیری میکنن و بعضیا کلا راحت.مثلا داماد میاد شب میمونه و کلا جدا میخوابن این دونفر.یا دختر میره خونه مادر شوهر هم همیننوری
کلا بستگی ب خونواده داره
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
ولی من دوست نداشتم تو نامزدی خیلی آزاد باشیم سخت گیری خوبه قدر میدونن مردها
اره خونواده ماهم زیاد ازاد نمیزارن
ولی بعضیا ک انگار عروسی کردن اصن
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...