2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 21 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی نمیرید بیایید ؟پس چجور همه میبینید؟

ما تو نامزدی هم دختر میره خونه پسر هم پسر میاد ولی هیچ کدوم شب نمیمونن و قبل از 12 باید دختر خونه اش باشه 😀البته ما روزا میپیچوندیمشون در حد چند بار البته

ما ک از وقتی عقد میکنن تا هروقت دوس دارن نامزدی میمونن.ترجیحا تا وقتی ک خونه اماده بشه.مثلا من خودم دوسال و نیم.یا داداشم بزرگم پنج سال.یا بعضیا چن ماه.تو این چن مدت هم هروقت بخوان میان و میرن میتونن خونه هندیگه بمونن.بعضی خونواده ها سختگیری میکنن و بعضیا کلا راحت.مثلا داماد میاد شب میمونه و کلا جدا میخوابن این دونفر.یا دختر میره خونه مادر شوهر هم همیننوری

کلا بستگی ب خونواده داره

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
ما ک از وقتی عقد میکنن تا هروقت دوس دارن نامزدی میمونن.ترجیحا تا وقتی ک خونه اماده بشه.مثلا من خودم ...

ولی من دوست نداشتم تو نامزدی خیلی آزاد باشیم سخت گیری خوبه قدر میدونن مردها

ولی من دوست نداشتم تو نامزدی خیلی آزاد باشیم سخت گیری خوبه قدر میدونن مردها

اره خونواده ماهم زیاد ازاد نمیزارن

ولی بعضیا ک انگار عروسی کردن اصن

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...