2777
2789
عنوان

مرد بچه ننه

218 بازدید | 8 پست

سلام ، من اولین بارمه دارم اینجا تاپیک میذارم ،ممنون میشم بگید من چجوری با این شوهرم رفتار کنم ،ما با مادر شوهرم اینا تو ی ساختمون زندگی میکنیم حدودا ۳ ماهه که عروسی کردیم و طبقه دوم هستیم ، همسرم خیلی به خونوادش وابسته اس و ی جورایی هر چی مامانش بگه همونکارو میکنه ، در ضمن مادرشوهرم خیلی سر جهیزیه مارو اذیت کرد همش دخالت میکرد میگفت این آرکوپال چیه گرفتین ، این پاسماوریت زشته برو عوضش کن......

به همسرمم میگفتم اینارو میگفت خب مادرمه میخاد که ما بهترینو داشته باشیم، همسرم هر چند وقت یبار میره بالا و اتفاقایی ک میفته رو تعریف میکنه ولی اصلا با من اینجوری نیست بهش میگم من دوست دارم تو حرفاتو به من بزنی همونجوری ک با اشتیاق به مامانت میگی به منم بگی ، مثلا من دوست دارم یروز برم یجا نمیخام مادرشوهرم بفهمه ، مامانش ک از همسرم میپرسه میگ اره امروز رفتیم فلان جا ....

کم کم درست میشه روش کارکن ولی سعی نکن مستقیم بفهمه هیچ وقت ازخانوادم بدی نگوسیاست داشته باش

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می فهممت....

بایددورباشید از خانواده شوهرت خودت رو بهش نزدیک کنی اما بگم تا جایی که من دیدم اینجور مردا همینطور میمونن فقط دوز بچه ننه بودتشون شاید کم بشه اما سالای اول اکثرا همینن....صبرت رو زیاد کن 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

ی کار اشتباهی ک من کردم نصف جهازمو با مادرشوهرم رفتم خریدم دیگ با این کارش فک میکنه ک میتونه در مورد همه چیز تصمیم بگیره ، اینقدر از دستش ناراحتم که واقعا دوست ندارم ببینمش ، آدم کینه ای نیستم ولی ازش کینه دارم با اینک بهمون خوبی میکنه مثلا چیزی درست میکنه به ما هم میده  ولی یاد رفتارا و حرکاتش میفتم واقعا نمیتونم ، همسرمم بهم میگ من از ارتباط تو و مادرم ناراضی ام نباید اینجوری باشه باید بهتر کنی 😓 ، اشتباهمم این بود ک از همون اول بد مامانشو میگفتم ک اره اینکارو میکنه یا فلان ، بلد نبودم چجوری با سیاست بهش فهمونم ک دخالت مامانت کارش اشتباس