2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

110 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من باردارم تو ۶ هفته هستم 

هفته پیش رفتم سونو جنین ۳.۲میلیمتر بود و ساک حاملگی مناسب بود

دقیقا دیشب رفتم سونو و ساک بارداری نامناسب دیده شده و جنین رشدی نداشته تو این یه هفته 

من لکه بینی قهوه ای در حد خونریزی اخرای پریودی دارم دکترم میگه ۸۰درصد بارداری پوچه و دوتا ازمایش بتا ی روز در میون برام نوشته و ۲۰درصد احتمال داره جنین بمونه نظر شما چیه کسی مثل من بوده؟ چقد صبر کنم

چطوری تو پنج هفته ساک حاملگی رو دید! من پنج هفته رفتم گفت خیلیییی زود اومدی حالا قراره هفته دیگه که ...

بزار هشت هفتگی برو خیالت راحت باشه قلبش تشکیل شده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۷ سال پیش یه بارداری پوچ داشتم 

فقط ساک خالی تشکیل شده بود 

جنین تشکیل نشده بود 

اگه برا شما جنین تشکیل شده پس پوچ نیست 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عه آخه دیگه طاقت نمیارم همین دو هفته هم دوسال داره طول میکشه    

اره منم کشیدم این روزارو 

تازه من یه بارداری پوچ داشتم و یه خارج رحمی 

ولی خیلی با خودم کلنجار رفتم و الکی سنو نرفتم که استرس بکشم  ۷ هفته و پنج یا شش روز رفتم سنو خدارو شکر همه چی خوب بود 

نه جنین ۳.۲ میلیمتره

پس خیالت راحت پوچ نیست 

پوچ که هیچی توکیسه تشکیل نمیشه بخاطر همین بهش میگن پوچ 

اخه لکه بینی دارم

لکه بینیت هم با استراحت مطلق خوب میشی انشالله 

منتظر میشی عکسشو بفرسم؟؟

بفرست عزیزم