2777
2789
عنوان

⁦❤️⁩⁦❤️⁩سه بیت، سه نگاه، سه برداشت.

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 119 پست
عالی🌸🌹🌸🌹🌸 🌷🌾🌿 شب عاشقان بی‌دل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد #سعدی ...

ممنونم.

کنار پنجره ام

شب چقدر عادلانه تقسیم کرده خودش را

غم مرا برده به ماه

ماه می تابد به تو

که کنار پنجره ای....

مهریماه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بی تو دمی قرار نتوانم کرد

احسان ترا شمار نتوانم کرد

گر بر تن من زبان شود هر مویی

یک شکر تو از هزار نتوانم کرد

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود

بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود

چون جان تو می ستانی چون شکر است مردن..

به خدا کز غمِ عشقت نگریزم نگریزم
وگر از من طلبی جان؛ نستیزم نستیزم...

مولانا#  

مهری جونم؛ شبت خوش💛

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
به خدا کز غمِ عشقت نگریزم نگریزم وگر از من طلبی جان؛ نستیزم نستیزم... مولانا#   مهری جون ...

شبت بخیر  

قلبونت     شب بخیر چشماتو خسته نکن هیچ جوره    

جُز طرحِ چشمِ مستت، بر صفحه یِ امیدم
خطی اگر کشیدم، نقشِ بر آب خوش تر...
حسین-منزوی#  

آنید؛ شبت خوش💛

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
جُز طرحِ چشمِ مستت، بر صفحه یِ امیدم خطی اگر کشیدم، نقشِ بر آب خوش تر... حسین-منزوی#   ...

دیدگاه سعدیو دوست نداشتم ولی دو تای دیگه قشنگ بودن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹