2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو بورس سرمایتو نذار درس عبرتت نشد دولت با مردم چی کار کرد فقط سکه بخر یا طلای بدون اجرت

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
تو بورس سرمایتو نذار درس عبرتت نشد دولت با مردم چی کار کرد فقط سکه بخر یا طلای بدون اجرت

من خودم ۵۰۰ تومن دارا دوم خریدم چون سرمایم کمه به خرید حتی دو گرم طلام نمیرسه شما که داری فقط طلا بخر

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

معلوم نیس هیچی بعصیا میگن بعد از اینکه دارا دوم تموم شد فروشش میره بالا بورس

بعصیا میگن دیگه صعود شارپی نداره من خودم 50 درصد منفی ام یعنی پولم نصف شده ولی مردد واس خریدش

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!
همه طلا فروشی ها دارن؟؟ گولم نزنن؟؟ یعنی ارزون تر میشه؟؟

آره دارن اگه طلا فروشی آشنا بری که مطمین تر هم هست بگو طلای دست دو میخوام دست دوهاشونو میارن آره خوب اجرت ساخت دیگه نداره و خیلی به صرفه تره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز