2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ایفون دوربینش واقعیه ینی عدد پیکسلش واقعیه حالا ببین مثلا شیائومی گوشی زده 64 یا 48 مگا پیکسل عکساشو با ایفون ایکس مقایسه کنی میفهمی چقد ایفون بهتره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
مثلا s6 دوربینش ۱۶ چرا اینقد پایینمن پارسال ی گوشی خریدم ۲ میلیون ۶۰۰ انوقت ۴۸ مگاپیکسل ولی چرا ایف ...

بخاطر اینکه ایفون قدرت واقعی یه دوربین رو میگه.....به ایفون شک نکن...

به بقیه گوشیا و مشخصاتشون شک کن!!!!

از دوربین ایفون بجای دوربین عکس برداری تخصصی هم میشه استفاده کرد اگه بلد باشی دقیقا

چون همه چی مگاپیکسل نیست مگاپیکسل بیشتر فقط برای زوم کردن یا چاپ تصویر رو بنر به کار میاد و برای یه گوشی ۱۲پیکسل کافیه چون صفحش بزرگ نیست در ضمن همونا هم که ۴۸پیکسل یا بیشترن پیش فرض ۴تا پیکسل و با هم ادغام میکنن برای نوردهی بهتر و کاهش نویز ولی نوع لنز و چیزای دیگه آیفونا خوبن

تنهایی را ترجیح بده به تن‌هایی که روحشان با دیگریست! تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ..