2777
2789
عنوان

ترشحات

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست
دوستان جواب منم بدید من پنجشنبه موعد پریودم هست روز تخمک گذاری اقدام کردم بعد جمعه و شنبه یکم ترش ...

علائمت میبره به بارداری 

حالا دو سه روز دیگه صبر کن ببین پری میشی یا نه 

ان شاء الله که بارداری 

کلا میگن یه هفته بعد موعد تست بزنید 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
همچنین شما مهربونم

😘❤️

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله گلم منم همینطور بودم

علائم داشتی شما وقتی باردار شدی 

من هیییییییچ علائمی ندارم 

فک کنم نیستم☹️

علائم داشتی شما وقتی باردار شدی  من هیییییییچ علائمی ندارم  فک کنم نیستم☹️

دریغ از یک علائم.همه ماها پر علائم بودم میگفتم صد در صد حاملم اما ماهی که حامله بودم یه دونه علائمم نداشتم فقط نبضم بالا بود.بعد از یه هفته عقب افتادنو ازمایش مثبت تازه علائمم رو شد

دریغ از یک علائم.همه ماها پر علائم بودم میگفتم صد در صد حاملم اما ماهی که حامله بودم یه دونه علائمم ...

واقعا 

منم علائم ندارم ولی هرکی اقدامه میبینم میگن لکه بینی دارن درد سینه دل درد منکه خنثی خنثی هسم ☹️ 

واقعا  منم علائم ندارم ولی هرکی اقدامه میبینم میگن لکه بینی دارن درد سینه دل درد منکه خنثی خنث ...

منم خنثی خنثی بودم😂😂میگفتم محاله این ماه حامله باشم انقدر گریه میکردم چرا این ماه علائم ندارم نکنه چیزیم شده😂انشالله شمام نی نی داری گلی خانم

منم خنثی خنثی بودم😂😂میگفتم محاله این ماه حامله باشم انقدر گریه میکردم چرا این ماه علائم ندارم نکنه ...

😂😂😂😂 وای خدا خیرت بده امیدوار شدم😂 ان شاء الله که نی نیت به سلامتی بیاد بغلت❤️ برا منم دعا کن 😢 29 موعدمه 

ببخشید خیلی سوال میپرسم ممکنه 5.6 روز قبل موعد بی بی منفی شه اما باردار باشی بعدا نشون بده؟ 

فدات عزیزم.حتما گلم🌹ببین من خودم دو روز بعد عقب انداختن بی بیم هاله انداخت اگه قبلتر میزدم فک نمیکنم مثبت میشد.پس حتما بزار عقب بندازی.این چند روزم خودتو سرگرم کن بهش فکرکنی بدتره

فدات عزیزم.حتما گلم🌹ببین من خودم دو روز بعد عقب انداختن بی بیم هاله انداخت اگه قبلتر میزدم فک نمیکن ...

باشی گلی ممنون از راهنماییت