2777
2789
خودم دل تنگ عشقم هستم دوتامون عاشق هم هستیم ولی دو ساله همو ندیدیم  امروز کلی از دوریش گریه کر ...

اگر ببینیم همو من غرورم اجازه نمیده گریه کنم ولی تو بغلم فشارش میدم🥺

آنکه بی باده کند جان مرا مست کجاست...

برای خواهرم و دوستام

برای خونه بابام

دلم می‌خواد بی هوا برم و سوپرایزشون کنم 

لعنت به کرونا

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ممدم☹ ببینیم همو فقطططط میچسبم بهش فقط بوسش میکنم

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
ای وای چجوری دوسال شده ندیدی؟ قهری؟ 

اره خواستگاری هم کرد ولی سن من کم بود و اینکه بین بابا هامون اختلاف پیش اومده 

برا اون

همین امشب

هیچی فقط نگاهش میکنم همینم کافیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دقیقا منم همینطور کاش میشد بفهمه چه حالی دارم کاش اصلا زود زود آنلاین میشد

ای کاش انلاین میشد برا من. من فقط اینستا شو دارم. هیچی دیگه ندارررم.... 

گروه قرمز❤️وزن فعلی:80☹️❤️هدف اول:70🙂❤️هدف دوم:60😮❤️هدف سوم :50❤️😂😂قد:157❤️❤️مشوق من؟ :@s_army(عاشقتم)😐💔😂تنها دلیل زندگی کردنم، کم کردنه وزنمه. بزودی خاله هام بهم میگن تو از ما لاغر تر شدی. به امید اون  رووووز. با تاپیک بامدادخمار😂💔😎

خوش به حالت من که جرعت نمیکنم فالوش کنم 

هیچ وقت نگاه اولش که پر از برق بود و یادم نمیره😭

دلم برای خونه مون تنگ شده برای خانواده ام برای حیوونامون برم خیلی خوشحال میشم ولی واکنش خاصی نشون نمیدم

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.

منم از اینستا خبرشومیگرفتم ولی الان اینستاش رو قفل کرده دیگه ازش خبر ندارم میرم اینستای برادرش شاید چیزی ازش ببینم

هرآزادی که ماامروز داریم به خاطر فمنیست ها است.هیچ آزادی بدون یک نبرد بزرگ به دست نیامده است.اگر فمنیست نیستید به پستوی خودتان برگردید و در آشپزخانه بنشینید ودستور بگیرید.دل تان نمی خواهد این کار را بکنید؟قدر دان فمنیست باشید.