2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
نظرت خیلی خوبه عزیزم،ولی واسه من که توی یه شهر غریبم و جایی تنهایی اجازه رفتن ندارم،هیچ راهکاری عملی ...

عزیزم حتما برات دعا میکنم ، ان شاءالله که خدا به دلت و زندگیت آرامش بده ولی ناامید نباش ، سعی کن کم کم از همسرت اجازه تنها بیرون رفتن رو بگیری ، اول برای جاهای خیلی نزدیک مثل سوپری یا مثلا سبزی بخری  یا بعدا که به سلامتی نی نی به دنیا اومد به بهونه نی نی که گریه میکنه دورش بدی یکم بیرون . 

اگه نشد هم با خودش برو و بخر . هر چیزی که احتیاج داری رو همون موقع بخر . چون ما خانوما بعضی وقتا برای اینکه بتونیم پس انداز کنیم از خیلی از چیزایی که لازم داریم می گذریم ، حالا چون همسر شما اهلش نیست شما هر چی که احتیاج داری مثلا لباس ، کفش، لوازم شخصی ، همه رو بهش بگو که احتیاج داری و بخره برات . یا هر چند وقت یه بار یه سفر حتی کوچیک با هم برید

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم حتما برات دعا میکنم ، ان شاءالله که خدا به دلت و زندگیت آرامش بده ولی ناامید نباش ، سعی کن کم ...

خیر ببینی عزیزم که راهنماییم کردی😘😘😘 

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر ببینی عزیزم که راهنماییم کردی😘😘😘 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم