2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
بچه ها شما جای من بودین چکار میکردین؟

هیچی. هرکیو دیدی هرکی زنگ زد خونتون جوریکه شوهرت بشنوه بگو هزینه سیسمونیو شوهرم خرج کرده منم همش نگرانم وسایلاشو کی میخوام بچینم. بزار شوهرت خجالت بکشه یه کاری کنه

دو روز پیش بهم گفت بریم؟ انتخاب کن تا بخریم وقتی داشتیم توی راه می رفتیم داداشاش بهش زنگ زد بعدش شوهرم به من میگه کاش اصلا نخریم داداشم پول لازم داره

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه چی بگم ،اگه هم به شوهرم بگم چرا این کارو کردی میگه حالا تخت و کمد هم میخریم صبر کن، درصورتی که م ...

به همسرت بگو من فقط دو هفته ی دیگه فرصت خرید دارم پول رو فراهم کن...

واقعا ناراحت کننده است این اخلاق مردها ولی خیلی به همسرت بگو و تکرار کن بگو طلای زنداداشت مهمتر بود و یا تخت و کمد بچه مون دوروز دیگه قیمت وسایل میره بالا ما ضرر کردیم و زنداداشت سود کرد

تو چی گفتی؟

من گفتم ما کم کم خودمونو جمع کردیم بریم؟ سرویس خواب بخریم بعد تو میخوای بدی به داداشت،بعد اخماشو کرد تو هم ،بعد هرچی من انتخاب میکردم میگفت زشته این چیه ،بهم میگفت سلیقه نداری در صورتی که توی خونوادشون واسه خردیداشون منو میبرن میگن تو سلیقت قشنگه  

به همسرت بگو من فقط دو هفته ی دیگه فرصت خرید دارم پول رو فراهم کن... واقعا ناراحت کننده است این اخل ...

اگه بگم باهام قهر میکنه و بی محلی بهم میکنه منم یه شهر غریبم هیچ کیو ندارم اینجا ،

دو روز پیش بهم گفت بریم؟ انتخاب کن تا بخریم وقتی داشتیم توی راه می رفتیم داداشاش بهش زنگ زد بعدش شوه ...

باهاش حرف بزن ، بگو عزیزم من مشکلی ندارم که به خانوادت کمک کنی ، خیلی هم خوبه ولی نباید از دهن من و بچت دربیاری . ما به غیر از تو کی رو داریم مگه ؟ 

مردا از اینکه ببینن تکیه گاهن خوششون میاد، بهشون حس قدرت میده ، شما هم از همین استفاده کن

فقط حواست باشه با حالت درد و دل بهش بگو نه با دعوا که بیشتر لج کنه بگه اصلا پول خودم بود به تو ربطی نداره . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

همیشه عادت چنین کارایی رو داره توی اسفند ماه پول جمع کردم گوشواره بخرم پولو داد به داداشش گفت بذار روی پول ماشینت درصورتی که فقط ۶ تومن بود ۶ تومن چه تاثیری روی پولی داشت که داداشش میخواست ماشین بخره؟بعد به من گفت یه ماهه پولو پس میده ولی هنوز بهمون نداده 

باهاش حرف بزن ، بگو عزیزم من مشکلی ندارم که به خانوادت کمک کنی ، خیلی هم خوبه ولی نباید از دهن ...

خیلی بیشعوره وقتی هم این مدلی بهش میگم میگه میخوای ادای آدمهای عاقل رو دربیاری،بعدم مسخرم میکنه  

همیشه عادت چنین کارایی رو داره توی اسفند ماه پول جمع کردم گوشواره بخرم پولو داد به داداشش گفت بذار ر ...

خوب شما همیشه یه پس انداز مخفی داشته باش برای وقت ضروری  ، لازم نیست که بهش خبر بدی مخصوصا که اینجوری خرجش میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خوب شما همیشه یه پس انداز مخفی داشته باش برای وقت ضروری  ، لازم نیست که بهش خبر بدی مخصوصا که ا ...

آمار پولایی که ازش میگیرم داره بخواطر همین میفهمه و نمیشه مخفی کرد من یه چیز کوچولو بگیرم باید توضیح بدم ازش خسته شدم،گاهی وقتا میگم اگه مجرد بودم خیلی شاد تر بودم کنار خونوادم 

آمار پولایی که ازش میگیرم داره بخواطر همین میفهمه و نمیشه مخفی کرد من یه چیز کوچولو بگیرم باید توضیح ...

پس ظاهرا تنها راهش اینه که هیچ پولی تو دست شوهرت نمونه که بخواد خرج بقیه بکنه . شما از این به بعد اصلا صرفه جویی نکن ، اصلا هم پول زیاد جمع نکن مثلا برای طلا یا حتی اگه جمع کردی زود ببر خرید کن . یا اگه قرار گذاشتین چیزی بخرین مثل همین تخت و کمد حتی یه روز هم معطل نکن ، فوری برو بخر که اینجوری خیراتش نکنه

پس ظاهرا تنها راهش اینه که هیچ پولی تو دست شوهرت نمونه که بخواد خرج بقیه بکنه . شما از این به بعد اص ...

نظرت خیلی خوبه عزیزم،ولی واسه من که توی یه شهر غریبم و جایی تنهایی اجازه رفتن ندارم،هیچ راهکاری عملی نیست😔😔تاپیکم هم فقط بابت درددل بود وگرنه شوهرم درست بشو نیست مگه اینکه خداخودش تغییرش بده.برام دعا کنید