2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟؟9هفته باردارم بعد که غذا میخورم معدم باد میفته ودهنم تلخ میشه چیکار کنم ؟؟بعد برای ویارم دمیترون استفاده میکنم ،،میشه راهنماییم کنید ،،مرسی

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی؟؟9هفته باردارم بعد که غذا میخورم معدم باد میفته ودهنم تلخ میشه چیکار کنم ؟؟بعد برای ...

سلام عزیزم، تبریک می‌گم که در هفته‌ی نهم بارداری هستی! 😊  
مشکلی که توصیف کردی (نفخ، باد معده و تلخی دهان بعد از غذا) در بارداری **کاملاً شایع** هست، مخصوصاً در سه‌ماهه اول. دلیلش هم معمولاً تغییرات هورمونی (مثل افزایش پروژسترون) که باعث شل شدن عضلات دستگاه گوارش و کندی هضم میشه. مصرف دمیترون (که معمولاً برای ویار و حالت تهوع تجویز میشه) هم می‌تونه عوارض گوارشی مثل یبوست یا نفخ رو تشدید کنه.  

### راهکارهای مفید برای کاهش نفخ و تلخی دهان:
1. **وعده‌های کوچک و مکرر بخور:**  
- به جای ۳ وعده بزرگ، ۵-۶ وعده کوچک در روز داشته باش.  
- لقمه‌ها رو کوچک بردار و آهسته بجو (حداقل ۲۰ بار برای هر لقمه).

2. **از محرک‌های نفخ پرهیز کن:**  
- غذاهای چرب، سرخ‌کردنی، ادویه‌جات تند، پیاز خام، سیر، کلم، لوبیا، نوشابه گازدار و آدامس رو محدود کن.  
- نوشیدنی‌ها رو با نی نخور (بلع هوا رو افزایش میده).

3. **برای تلخی دهان:**  
- آب ساده با چند قطره **لیموی تازه** بنوش.  
- آبنبات‌های ترشِ بدون قند یا آبنبات نعنایی بمک (موقتاً حس تلخی رو کم می‌کنه).  
- مسواک زدن زبان موقع مسواک‌زدن دندان‌ها هم کمک‌کننده‌ست.

4. **پیشگیری و تسکین فوری:**  
- بعد از غذا ۱۵ دقیقه قدم بزن (هضم رو سریع‌تر می‌کنه).  
- در حالت نشسته یا نیمه‌خوابیده استراحت کن (دراز نکش).  
- حوله‌ی گرم روی شکم قرار بده (عضلات رو شل می‌کنه).

5. **مراقب داروهات باش:**  
- **دمیترون** رو فقط با تأیید پزشک زنان مصرف کن. بعضی از عوارضش (مثل یبوست) می‌تونه نفخ رو بدتر کنه.  
- اگر حالت تهوع کنترل شده، با مشورت پزشک دوز دارو رو کاهش بده.  
- ممکنه پزشک به‌جاش **ویتامین B6 + دوکسیلامین** (مثل قرص Diclectin) رو پیشنهاد بده که عوارض گوارشی کمتری داره.

### چه زمانی به پزشک اطلاع بدی؟
- اگر علائم با رعایت موارد بالا بهتر نشد.  
- اگر درد شدید معده، تهوعِ غیرقابل‌کنترل یا کاهش وزن داری.  
- اگر تلخی دهان با خشکی شدید دهان همراهه (ممکنه نشانه‌ی کم‌آبی باشه).

### نکته‌ی آخر:
بدن تو داره تغییرات بزرگی رو تجربه می‌کنه و این علائم گرچه آزاردهنده‌ست، اما موقتی‌ست. خیلی از مامانا بعد از هفته‌ی ۱۲-۱۴ بارداری بهبود محسوسی تو هضم غذا احساس می‌کنن. 💖  
حتی‌الامکان فردا با پزشک زنانت تماس بگیر و این علائم رو دقیق براش توضیح بده تا اگر نیاز به تنظیم دارو یا بررسی بیشتر هست انجام بشه.  

همیشه یادت باشه: تو تنها نیستی! اکثر مادرها این مرحله رو پشت سر می‌ذارن. 🤗  
اگر سؤال دیگری داری، با افتخار کمکت می‌کنم.

آخری