2777
2789
عنوان

به شوهرم چجوری بگم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=155293501]والا ما که رفتیم دکتر چون تا مرز جدایی رفتیم البته برای چیزای دیگه هم بود ولی خب مساله مربوط به وسواسشم شده بود چون همش با خودش درگیر بود یه دو ماهی رهاکین وقرص دیگه ای خورد بعدم گفت باید روی خودم کار کنم بدون قرص خودمو خوب کنم الان بهتره چون هر ماهم مشاوره میریم از ۲ساله پیش اما باورت میشه حتی منم مریص کرده بود انگاری یه کم منم وسواس گرفته بودمممم خخخخخ

تخصیره منه وازوسواسم هس باز؟شوهرم گناهی نداره؟

عزیزم اخه شما هیچ مورد خاصی از شوهرتون نگفتین که ما بخوایم بگیم اره صحبت کن 

ولی معلومه وسواس گرفتی 

ولی از من به شما نصیحت زیاد در مورد این چیزا صحبت نکن با شوهرت چون قبح این مساله از بین میره بینتون

عزیزم اخه شما هیچ مورد خاصی از شوهرتون نگفتین که ما بخوایم بگیم اره صحبت کن  ولی معلومه وسواس ...

قبح ینی چی،؟ینی شوهرم دررابطه با خواهرش گناه نداشته ؟؟اخه نگاه کرده دیگ چشمش افتاده چرا😥

قبح ینی چی،؟ینی شوهرم دررابطه با خواهرش گناه نداشته ؟؟اخه نگاه کرده دیگ چشمش افتاده چرا😥

عزیزم اگه مورد خاصی بود در مورد خواهرش که نمیومد نمیگفت

مورد داشتیم پسره مامانش لباس باز پوشیده جلوس اونن برگشت به مادرش گفت برو لباست رو عوض کن این لباس رو جلو شوهرت بپوش نه من

یه لخظه چشم ادم ممکنه بیفته به جایی مهم اینه که ادم بیشتر دید بزنه یا چشمش رو بگیره

عزیزم اگه مورد خاصی بود در مورد خواهرش که نمیومد نمیگفت مورد داشتیم پسره مامانش لباس باز پوشیده جلو ...

اره اخه اون خواهرش اصلارعایت نمیکنه کلااینم تو دوران بچگیش بوده دیگه اصلا هم اونجورادمی نیس به غریبه چه برسه به خواهرش یه لحظه چشمش افتاده ولی ازوسواسم منفی بافی میکنم