2777
2789
عنوان

سیسمونی

111 بازدید | 11 پست

بچه من خونم ب خوابس نقلی تخت و اینا نمیتونم بگیرم بجاش خانوادم میخوان ی تیکه طلا بدن بجاش ولی چیتی لازم و واجب و ک جای زیادی نمیگیره مثل کریر می‌خوام بگیرم راهنماییم کنید چیااااا باید بگیرم من هیچیییی نمی‌دونم حتا لباسم بگین چ سایزی چنتا؟؟؟

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

ببخشید تن تن تایپ کردم غلط دارم😁😁

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من برای پسر کالسکه و کریر و مینی واش و صندلی ماشین کودک و تخت و کمد و ویترین و سرویس خواب جدا ورخت خواب و بالش تا بزرگیش درست کرد.کریر و کالسکه رو که خدایی الکی گرفتم نویه نو تو انباری افتاده.مینی واشم بعد چند وقت جانداشتم فروختم به خواهر شوهرم (الان فهمیدم چکار اشتباهی کردم😭😭😭)صندلی ماشینم خوبه ولی تا ۱سالگی بعدش طاقتش نمیاد.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

لباس سايز صفر سه دست

سايز يك سه دست

سايز دو سه دست

كرير،كالسكه،روروئك،ساك لوازم نوزاد

سرويس حوله

پتو دورپيچ

زيرانداز تعويض

ست ناخونگير و پوآر بيني و ..

وان حمام

ابر وان

قنداق

پستونك،شيشه شير،شيردوش،سرلاك خوري،داروخوري،دندونگير،مسواك دندون،

وسايل بهداشتي مثل شامپو،شامپو بدن ،روغن بدن و ...

ميتوني تخت كنار مادر بخري

سرويس خواب نوزاد

اينارو يادم اومد

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
مامان من برای پسر کالسکه و کریر و مینی واش و صندلی ماشین کودک و تخت و کمد و ویترین و سرویس خواب جدا ...

هیچ کدوم اینا رو نمیخوام🤣🤣🤣🤣ن جاشو دارم ن استفاده 

لباس سايز صفر سه دست سايز يك سه دست سايز دو سه دست كرير،كالسكه،روروئك،ساك لوازم نوزاد سرويس حوله ...

مرسی عزیزم همه اینا لازم میشه ؟؟؟

سیسمونی که فقط تخت و‌کمد نیست یه عالم لباسه 

خب بگو گلم 

مرسی عزیزم همه اینا لازم میشه ؟؟؟

وسايل بهداشتي و لباسا ضروريه

بقيه ش نه

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١