2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 52 پست
من قاشق چنگال چمدان نخریدم. سرویس آشپزخونه و پاسماوری و فقط ست خریدم. اما لوازم پلاستیک و جدا خریدم ...

درست میگی...چیکار کردی پس برای قاشق و چنگال؟

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
وای سفید صورتی خیلی نازه من زن عموم تمام آشپزخونه اشو این رنگی خریده بود من همش اونجا محو بودم 😍

آره به نظر منم خوشگل میشه کاش یه عکسی داشتی واسه ایده ...نمیدونم چجوری بخرم که درکنارهمدیگه تمام وسایل زیبا جلوه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وسایلم تمامش سفید صورتی کمرنگه کهه خیلی عروس پسنده دوستمم سفید و سبز کم رنگ برداشته که اونم واقعا ...

میشه لطفا اگر امکانش هست عکس بزاری مخصوصا از وسایل آشپزخونه...اگر امکانش نیست که مشکلی نداره ممنونم ازت😍

فله خریدم عزیزم ست شدن همه یه مدل ب صرفه تر هم هست 

آها اوکی فکر خیلی خوبی بود ممنون عزیزم...خب برای چیدمانش چجور باشه یعنی کجا بزارم از این میزهای سبدسیب زمینی و پیاز که روش جا قاشقی داره هم خوبه؟؟ قیمتی بهتر نیست؟یا نیازی نیست؟

آها اوکی فکر خیلی خوبی بود ممنون عزیزم...خب برای چیدمانش چجور باشه یعنی کجا بزارم از این میزهای سبدس ...

الان کابینت های آشپزخونه کشو دارن میشه تو کشو چید الان مثلا ی وسیله اومده پلاستیکی هست قسمت بندی داره میشه دسته بندی کرد و چید... تو کابینت هم هست. من جا سیب زمینی پیاز و استیل حصیری خریدم اونا قیمت الکی دارن و جاگیر هستن.