2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 52 پست

من قاشق چنگال چمدان نخریدم. سرویس آشپزخونه و پاسماوری و فقط ست خریدم. اما لوازم پلاستیک و جدا خریدم و ست کردم با توجه به رنگ....چون واقعا گرونی بیداد میکنه باید اقتصادی فکر کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 3 هفته پیش همه برفی ها رو خریدم و ایرانی بجز ظرفشویی که نمیخرم  گفتم با کادو عروسی و... بخرم ...

اره قیمتها بالاس اصلا روز میزنه

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

من وسایلم تمامش سفید صورتی کمرنگه کهه خیلی عروس پسنده دوستمم سفید و سبز کم رنگ برداشته که اونم واقعا شیکه خداییش..جارو شارژی حتما حتما بخر

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
ارکوپال و چینی بگیر منتها جنس ایرانی پلوپز مارک میگل بگیر ایرانی ۱۲ کار میکنه  ، جایگزین مارک ...

خیییییییلی ممنون از وقتی که گذاشتی ممنونم😊

من زودپز نخریدم  سماور نخریدم تخم مرغ آب پز کن نخریدم بخارشوی  ظرف ی دست ارکوپال و 12نفر ...

خیلی عااالی 😘

قابلمه ی دست دم دستی ایرانی خریدم مناسب بود ی سرویس سنگین تر برداشتم در همین حد. دکوری های بزرگ و... ...

تشکر😍

بله شما ست پلاستیکی داخل اشپزخونتو مارک لیمون بگیر و رنگ صورتی پاستیلی.رنگاشم خوشگله 

مرسی گلم🌷

من بخچال و لباسشویی نخریدم خداکنه جوربشه بخرم دعاکن برام

ان شاءالله ...ان شاءالله...واقعا گرونی بد چیزیه..ما که اکثر وسایل با عروسه😑