2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

100 بازدید | 7 پست

سلام می‌خوام بدونم این چیزا طبیعیه واقعا ،،شوهرم حاضر نیست هیچ کاری برای خونه انجام بده اگرم بده با نارضایتی و غرغر یا باید صد بار بگم ‌دیگه خسته ام از دستش بخدا واسه کار بیرون مشکلی نداره قشنگ انجام میده ولی ب من میرسه نه الان سه ساله میگم میز تی وی بخریم تلویزیون ق دیوار نصبه تا میگم سری میخواد در بره از زیرش

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

تازه اسباب کشی کردیم همه کار هارو خودم انجام دادم بیشتر..کلافه ام از دستش چجوری درست مبشه این

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نفهمیدم یعنی نمیخره؟

اره دیگع فوقش میگه بخر خودت

توام به حرفای اون اهمیت نده

خب پس چیکار کنم ی سری چیزا هست کار اقایونه اونو چکارکنم