2777
عنوان

شوهرم😑😑😑😑😑😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خسته نباشه....میفهمم چی میگی...

حالا من شاغلم..بچم نداریم...ولی قشنگ عین دوتا هم خونه زندگی میکنیم،حالم از این وضع بهم میخوره...

هم درس و کار...

نمیدونم دارم هیجانی برخورد میکنم یا نه!!ولی میخواد برم از این زندگی بیرون

من نمیدونم مردها یا زن هایی که هییییچ محبتی به همسرشون نمیکنن یکسره بیرونن خونه ام هستن بازم محبت ر ...

مردی که ذاتش خراب باشه ب محبت کردن و نکردن کار نداره  کار خودشو میکنه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ولی برای تو گوشی گردی کلی وقت دارن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

والا مثلث برمودا مردا = خواب، غذا، کار 

چه کسی می داند که در پیله تنهایی خود تنهایی؟ /چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ /پله ات را بگشا! تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!!!! 
من نمیدونم مردها یا زن هایی که هییییچ محبتی به همسرشون نمیکنن یکسره بیرونن خونه ام هستن بازم محبت ر ...

آی گفتی قربون ادم چیزفهم 

فکرکردن خیلی سخته ... واسه همینه همه زودقضاوت میکنن ...😶
😁😁چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی   حالا چون خندیدی برام یه صلوات بفرس

همون موقع دعا کردم معجزه زندگیت اتفاق بیفته و از ته دل قهقهه بزنی عزیزم

صلوات هم الان فرستادم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.