2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله امکان بارداری هست اما خیلی کمه

ما خیلی دیر به دیر رابطه داریم ، و میگن قدرت باروری بالا میره دیر ب دیر . همیشه کاندوم استفاده میکردیم این سری اینجور شد شانس من. الان اگر امکان بارداری است چه قرصی میتونم بخورم 

ن فکر نکنم امکان داشته باشه آخه دیگه چیزی نمونده بوده ک ..راسی پسر اولتو میگی با قرص شدی؟

اره بچه نمیخواستم بعد ۶ماه فهمیدم شوهرم اعتیاد داره اول الکل بعد شد تریاک .واسه همین قرص نمیزاشت بخورم میدید میریختی یواشکی اون ۱سال و قرص میخوردم . ولی حامله شدم ۲ماهم بود نمیدونستم همچنان قرص ضدبارداری میخوردم فکرمیکردم یکم وزنم بالا رفته واسه قرصه دکتر گفت ۲ماهت تموم شده نگران نباش قرص اثری رو بچه نداره گفتم چطور پس حامله شدم گفت حتی اگر ۱ساعت یا نیم ساعت قرص رو دیر تر از هرروز بخوری دیگه اثر نداره باید از اول شروع کنی.خیلی مزخرفه کلا قرص ایرانی هم اثرش کمه گفت.

اونجوری که تو میگی هیچی تو واژن نریخته پس دیگه حامله نمیشی 

اره ن تازه میخواست رابطه شروع کنه ک فهمید میخواد بیاد رو شکمم ریخت.زودانزالی داشت الان بدتر شده .ماهم ماهی ۱بار بیشتر رابطه نداریم 

وای منم روشم قرصه میترسم پس برم آیودی بذارم 

اره حتما برو بزار . منم الان کاندوم استفاده میکنم چون دیر به یر رابطه ما . دستگاه نمیزارم. ولی دیگه پیش میاد بعضی وقتا اینجوری بشه شانس و سهل انگاری شوهر.تازه من خودم کاندوم میخرم.