2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مننننن اینجوری بودم فک میکردم از کمبود اهنه همش قرص اهن و غذاهای اهن دار میخوردم ولی یه ذره هم تاثیر نداشت رفتم دکتر از دادم ویتامین دی کم بود وقتی خوردم درست شد

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
شمام سرتوتکون میدادی سرگیجه میگرفتی؟

اره من تا وقتی سرم رو بالشت بود خوب بود یه سانت سرمو بلند میکردم دنیا دور سرم میچرخید موقع راه رفتن ک دیگه افتضااااااح بود انگار تو یه دنیای دیگه بودم

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
ازمایش دادم هیچ کدوموندارم...فقط کم کاری تیروییددارم

تیرودئیدم خواهرم داشت راستی همین جور بود... بعد اون آب میانی گوشش تکون خورده بود یه همچین چیزی سرگیجه شدید  داشت اخر رفت دکتر گوش و اینا دارو داد و لی هنوز خوب خوب نشده از اول رمضان .... البته منم سررگیجه دارم همیشه تا قرص آهن میخورم خوب میشم

اره من تا وقتی سرم رو بالشت بود خوب بود یه سانت سرمو بلند میکردم دنیا دور سرم میچرخید موقع راه رفتن ...

منم اینطوری بودم رفتم دکترگوش گف چیزیت نیس برواعصاب رفتم اعصاب خوب شدم...ولی الان میام سرموی طرف تکون بدم سرگیجه میگیرتم

تیرودئیدم خواهرم داشت راستی همین جور بود... بعد اون آب میانی گوشش تکون خورده بود یه همچین چیزی سرگیج ...

دارومیخورم بره تیروئدیم.قرص اهنم نمیخورم چون ازمایش دادم کمبودندارم

منم اینطوری بودم رفتم دکترگوش گف چیزیت نیس برواعصاب رفتم اعصاب خوب شدم...ولی الان میام سرموی طرف تکو ...

منم همه میگفتن از گوشته ولی نبود این ویتامین دی رو ک خوردم خوب شدم

منم همه میگفتن از گوشته ولی نبود این ویتامین دی رو ک خوردم خوب شدم

منم کبودویتامین دی دارم .الان خوردم خداکنه بیوفته ی سال عذاب کشیدم حاضرم بمیرم ولی سرگیجه نگیرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 14 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز