2789
خوب منی که اقدامی نیستم اونم تو کرونا اصلا رغبت نمیکنم الان ذرت بیرون بخورم. شما رو‌نمیدونم. حالا تو ...

بدون پنیر اصلا بو مزه ذرت مکیزیکی نمیده 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
عزیزم دستور خاصی نداره ، من زیاد سس و اینا دوست ندارم ، ابپز میکنم . با سویا سس و ابلیمو تازه و یکم ...

من هیچی بلد نیستم...از این ذرت کنسرویا بریزم؟

ینی تو قابلمه درست کنم یا چی؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی بلد نیستم...از این ذرت کنسرویا بریزم؟ ینی تو قابلمه درست کنم یا چی؟

قارچو خورد کن بعد بذار با ذرت بخار پز بشه اگرم کنسرو ذرت داری که هیچ فقط قارچتو بخار پز کن بعد ذرتو اضافه کن بهش یه کوچولو نمک خیلز کم،فلفل سیاه و اویشن و یکمی گلپر و پودر سیر اضافه کن به ذرتت بعد یکم پنیر بریزوقتز پنیرت اب شد سس مایونز و سس فرانسوی یا رنچ بهش اضافه کن بعد میل کن

حداقل ی جوری تربیت میکنم ک مثل شما انقد بی تربیت و پرو نباشه البته شخصیتت ابنه شما

🤣🤣🤣چه  خبرته  بازم  قرصاتو  نخوردی  ؟ تویی که  نهایت  دغدغت  یه ذرته که  برات  نخریده  از  شخصیت  صحبت نکن  عزیزم  تورو  شوهرت  قشنگ  قهوه ایت  کرده   فرستادتت مجازی عقده هاتو  اینجا  خالی کنی حداقل  عیب  نداره  درست  میشه توام  یروز  میتونی ذرت  بخوری

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم