2789

خوب منی که اقدامی نیستم اونم تو کرونا اصلا رغبت نمیکنم الان ذرت بیرون بخورم. شما رو‌نمیدونم. حالا تو خونه درست کردنش کاری نداره ما هفته ای سه بارد میخوریم . بخاطر اینکه مضرره پنیز پیتزا نمیزنیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی بد نیس برام ؟ خیلی دلم فست فود میخواد ولی میدونم برام خوب نیس حداقل ذرت بخورم 😄

عزیزم تو حاملگی هرچی دلت خواست بخور فقط زیاده روی نکن هیچی نمیشه من پیتزا و اسنک و ذرت مکزیکی و‌.....همرو خوردم خداروشکر دخترم الان نزدیکه ۲۰ ماهشه سالمه

یکم با اینترنت اشناییت داشته باشی متوجه میشی ک ذرت یکی از مواد غذاییه دستکاری شده و تراریختس

🤣 اینجوری  باشه  شما  نباید  گندمم بخوری چون تراریختس  نباید  میوه بخوری  تراریختس گوجه نخوری  چون مشخص نیست  بذرش  تراریختس یا نه قبل  هر چیزی فکر کن  گلم  یه چیزی شنیدی

😄جوابشودندون شکن بده یجور که تا مدتها جای تیزی زبونت رو اعصابش بمونه❤فلفلشونم
خوب منی که اقدامی نیستم اونم تو کرونا اصلا رغبت نمیکنم الان ذرت بیرون بخورم. شما رو‌نمیدونم. حالا تو ...

عزیزم چ جوری درست میکنین؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
عزیزم چ جوری درست میکنین؟؟؟

عزیزم دستور خاصی نداره ، من زیاد سس و اینا دوست ندارم ، ابپز میکنم . با سویا سس و ابلیمو تازه و یکم سس گلوریا تند . ولی سلیقه است شوهرم چند مدل سس میزنه