2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جلو زبونم رو بگیرم؟ 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 49 پست
آره ✌️اینم هست خیلی برام مهم بوده این حرفی ک امروز از دهنم پرید بیش از اندازه حتی تو خواب و بیداری ...

چرا اتفاقا

بعضی وقتام پیش میومد که ناخواسته حرفی که نباید رو میزدم😁😁

ولی خب نسبت به قبل بهتر شد

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
چرا اتفاقا بعضی وقتام پیش میومد که ناخواسته حرفی که نباید رو میزدم😁😁 ولی خب نسبت به قبل بهتر شد

❤️🌸

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چی هیچ وقت نخواستی اینجور نباشی؟ یا اذیت نمیشی؟ 

قبلش با خودم میگم‌این چیز نه به من مربوط میشه نه به فلانی بعد که یکیو میبینم یه دفعه میگم اخ که چقدر حرص میخورم 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
قبلش با خودم میگم‌این چیز نه به من مربوط میشه نه به فلانی بعد که یکیو میبینم یه دفعه میگم اخ که چقدر ...

می فهمم چی میگی😖

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

سلام مجدد🙆‍♀️

نسبت به قبل، بهتر شدم از این لحاظ ولی بازم راضی نیستم از خودم 

لطفا اگر راهکاری دارید بهم بگین🙏💐