2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جلو زبونم رو بگیرم؟ 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 49 پست
وای عین من دیشب خونه مادشوهرم یه ماجرایی گفتم ک الان خیلی پشیمونم

درکت میکنم 

من چون چندبار اینجوری پشیمون شده بودم خیلی با خودم سعی و تمرین میکنم که چیزی نگم

ولی نمیشه نمیدونم چرا یهویی میگم😕

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم گوی و گزیده گوی چون در 

البته خودمم گاهی اوقات ی چیزی میگم بعد پشیمون میشم از وقتی زیاد حرف میزنم اینطوری شدم قبل ازدواجم خیلی کم حرف بودم الان تحت تاثیر خانواده شوهرم خیلی ببخشید وراج شدم

خدا جونم شکرت...
یه جا اگه ضربه بخورین براتون درس عبرت میشه..ایشالا تا قبل تجربه کردنش دست از این کار بردارین

ضربه که زیاد خوردم مخصوصا از مادرعزیزم 

که هی به روم میاره یا نقطه ضعف گرفته از خانواده شوهرم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
والا اگه راهکار داشتی بمن هم بگو 

و من 🙋🏼‍♀️

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من جدیدا به خواهرم خیلی نیش و کنایه میزنم.خااااااک توسرم 😫😫

چرا

فقط اینو بدون نفی کنی هرکسی رو، چرخ زمونه انقدر میچرخه تا دقیقا تو همون شرایط مشابه قرارت بده 

برا من ک همین بوده تا الان

بد هرکی رو گفتم یا نفی کردم، سرم اومد

منم یه زمانی اینجور بودم بیشتر به خاطر اینه که به اون مسئله زیاد فکر میکنی و باعث میشه ملکه ذهنت بش ...

آره ✌️اینم هست خیلی برام مهم بوده این حرفی ک امروز از دهنم پرید

بیش از اندازه حتی تو خواب و بیداری فکرم درگیرش بود 

ولی غیر از اینا موارد دیگه ک مهم هم نبوده و نمیخواستم بگم، گفتم. 

شما همین که زیاد بهش فکر نکردی، دیگه نگفتی؟ 

برعکس کاش زبون من باز میشد و جواب همه رو می دادم و هرچی تو دلم هست رو به همه می گفتم

نه اینم خوب نیست🤒

تعادل خوبه

چرا فقط اینو بدون نفی کنی هرکسی رو، چرخ زمونه انقدر میچرخه تا دقیقا تو همون شرایط مشابه قرارت بد ...

آخه میدونی از وقتی بچه دار شده تا الان پیش ماست خیلی اذیت میشم یه اخلاقای بدی داره اینکه بدون اجازه به وسایلم دست میزنه توقع داره ما دخترشو بگیریم شوهرشم خیلی پرروعه بیشتر کاراش و میندازه رو دوش ما انگار نوکرشیم.مطمئنم اگه جامون برعکس بود یه لحظه هم دخترم و تحمل نمی کرد.ولی باشه سعی میکنم این کارو نکنم ممنون از تذکرت دوستم😘

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اره هرچی رو میگفتن نگو بدو بدو میگفت به همه 

🥺😓 وای چه بد 

الان احساس میکنم واقعا همون ادمم

همون قدر غیرقابل اعتماد و دهن لق🤒

منمممممممممممم😑😑🤚

ای بابا

جمعمون جمع شد😅

شما چی سعی کردی اینجوری نباشی یا اذیت نیسی؟