2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم😢😢😢

307 بازدید | 24 پست

کارت بانکیم خراب شده بود اون یکی کارتمم گم کردم

کارت مامانمو قرض گرفتم

دیگه نتونستم برم بانک کارت جدید بگیرم و خلاصع چند وقت از کارت مامانم استفاده کردم

حالا هررررر بار ک پول واریز میشه و یا چیزی میخرم و....

سریع پیام میده فلان تومن از کجا واست واریز شده؟؟؟؟یا مثلا

چی میخری این همه پیام خرید میاد؟؟؟؟منم ک ادم خیلییی تو داریم ایندحرفا واسم عذاااااااااابه😢😮

چ غلطی کردما😑😑😑😑😬😬😬😬

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

دیگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی چرااااا

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی چرااااا

اااااخ گفتیاااااااا😬😬😬🤚

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡
زود برو کارت جدید بگیر

حوصلم نمیشه اخه😐😢

متاهلی یا مجرد؟ اگه مجردی حق داره بپرسه از منم میپرسن تاره بابام رفته بود بانک پیش دوستش شماره من ...

متاهل

یااا خدا جدی😮😮😮😮

امضات قشنگه 

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
حالا شیطون به ما بگو اون پولا از کجامیاد؟  زود باش اعتراف کن!    

شوهرم واریز میکنه خواهر😐