2777
2789
عنوان

رنگ مو

115 بازدید | 10 پست

سلام

زنگ مو یخی قطبی با اکسیدان شش درصد بدون دکلره،روی موی قهوه ای تیره(قبلا رنگ‌کردم)چه رنگی میشه؟

شامپو قاطی رنگ مو،سر رو می سوزونه؟

رنگ مو روی سر خیس می سوزه؟

تشکر از اینکه‌جواب میدید

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

رنگ مو

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    

همون قهوه ای میشه یه درجه روشن تر.موهات خشک باشه.فقط شامپو رنگ رو روی موی خیس میزنن

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رنگ مو یخی قطبی رو قهوه ای بهت یه عسلی میده ک توش نارنجی داره اضافه کردن شامپو بهش هم اصلا ایده خوبی ...

شامپو به رنگ‌مو بزنم،سر می سوزه؟

خانوما رنگ n6 میذارم خیلی سفید دارم.چیکار کنم خوب بگیره سفیدارو؟واینکه با ۳ بار حموم رفتن رنگه میره. ...

قبلش موهاتو بدون رنگ فقط اکسیدان دوازده درصد بزن بزار یک ربع بمونه بعد رنگ مورو بااکسیدان ترکیب کن بزن ب موهات

قبلش موهاتو بدون رنگ فقط اکسیدان دوازده درصد بزن بزار یک ربع بمونه بعد رنگ مورو بااکسیدان ترکیب کن ب ...

اکسیدان تنها چیکار میکنه؟موهارو‌داغون‌نمیکنه اینجوری؟

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود