2777
2789

شوهرم خیلی حساسه که یه وقت همکار آقا بهم زنگ نزنه یا ...، یه کمم زود عصبانی میشه ولی در کل مرد خوبیه، 

خوبی زیاد داره، از روز اول هم مهرش به دلم افتاد و باهاش تا امروز صادقانه و عاشقانه موندم.

اما وقتی یاد این می افتم که قبل عقد چه شرط هایی داشتم و اون قبولشون کرد و بعد دونه دونه زد زیر همه شون ، حالم بد میشه.

بیشتر روزا خوبیم شادیم، من رضایتش برام خیلی مهمه، اما گاهی توی تنهایی ام این حس میاد سراغم و می گم من ایشونو دوس داشتم و کوتاه امدم، اما اون جی؟ دروغ گفت و طلب کار شد و حرف خودشو پیش برد. 

من از نظر خواسته هام و توقعاتم از همسرم خیلی تغییر دادم خودم رو تا زندگی و ارامشمونو حفظ کنم. اما شوهرم هیچ وقت تلاشی نکرد که کمی هم رنگ من و افکار من و دنیای من بشه، همیشه سفت و محکم ایستاد و بهم گفت :نه! 

منم دلم می گیره 

می گم خدایا چرا یه نفر باید انقدر متقلب باشه، خب عذاب وجدان نداره؟ 

اگر روز اول به شرایط من می گفت نه، اونجور که الان می گه قطعا مثل خواستگارای قبلیم رد می کردمش و الانم این قدر پیش تصویر ایده آل خودم ، از درون احساس سرخوردگی نمی کردم. 

خیلی اذیتم از این که به قولش وفا نکرد و با بهانه تراشی های الکی ، قول شکستن های خودشو موجه جلوه داد. در حالی که هر وقت صحبتش شد گفتم کا قبول ندارم حرفش رو، اما چون زندگیمونو دوس دارم کنار میام و خواسته ی اونو عملی می کنم. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

اشتباه ترین کار اینه ادم برا ازدواج خودشو تغییر بده

چون در نهابت به حسرت و پشیمونی میرسه

باید هدجور که هستیم قبول داشته باشن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این  خصلتی که گفتی دقیقا چیزیه که خیلی از مردها دارن ....بد قولی...دروغگویی   و خودخواهی  و زورگویی

شرطهات چی بودن؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
تا حالا مستقیم باهاش درددل کردی ک از ش دلخوری؟بهش گفتی زدی زیر حرفات؟

آرهر

وقتی خیلی منصف بوده گفتهرحق با توست اما چه کنم دست خودم نیست نمی تونم قبول کنم فلان کار و فعالیت و .... رو داشته باشی. وقتی هم غیر منصف بوده گفته ، درستش همینه، تو خودتو درست کن. زن زندگی که اهل خانواده باشه تابع غیرت شوهرشه و ... باقی شرط هامم که فردی بودن و مربوط به خودش، میگه ای بابا گیر نده دیگه. 

عزیزم ایت خصلت که گفتی دقیقا چیزیه که خیلی از مردها دارن ....بد قولی...دروغگویی   و خودخواهی&nb ...

گفتم دوره های داستان نویسی رو ادامه بدم 

کار می کنم و شاگردهام ممکنه بهم زنگ بزنن .

دوره های فرهنگی و نقد کتاب و ... رو شرکت می کنم. 

شوهرم نماز خون باشه

شوهرم اهل روزه باشه 

و 

شوهرم اهل سیگار نباشه

قبح شرایط حتما بعدا براش مشخص شده و دیده نمیتونه زیر بار بره مثل همین رنگ زدن همکار آقا  

منم توی دوران آشنایی روشون خیلی تاکید کردم که بدونه و بعدا نگه نمی دونستم اینجوریه و اونجوریه 

اشتباه ترین کار اینه ادم برا ازدواج خودشو تغییر بده چون در نهابت به حسرت و پشیمونی میرسه باید هدجو ...

منم همینو می گفتم از روز اول، اگر همسرم راستش رو می گعت قطعا عقد نمی کردیم و منم خودمو تغییر نمی دادم

سالها مشاورهررفتم  تهش گفتن جدا شو  شوهرت نمی خواد تغییری بده

عزیزم جدایی اخرین مرحله س

اگه شوهرتو‌زندگیتو‌دوس داری و ادم خوبیه حیفه جداشی

ولی حداقل سعی کن ی جوری حد وسط خواسته هاتو بتونی ب کرسی بنشونی