2777
2789
عنوان

گواهینامه

179 بازدید | 15 پست

دوستان کسانی که میخوان گواهینامه بگیرند از روز اولی که ثبت نام میکنند تا زمانی که گواهینامه به دستشون میرسه تقریبا چه مدت زمانی طول میکشه؟همراه با دوره های اموزشی

دوماه تقریبا الی ۳ماه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا من یه سال و چندماه طول کشید

البته برا من خیلی وقفه افتاد هم مشکلات خودم هم آموزشگاه خیلی طول کشید تا کلاسا شروع بشه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

کلاسا و امتحانا که میشه ۲۰ الی ۳۰ روز تئوری و عملی

یه ماه هم تقریبا طول میکشه برسه دستتون بازم بستگی به خودتون داره کی قبول شین و اموزشگاه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مال من سه ماه  شد وسطش رفتم مسافرت فقط یه ماهش طول کشید تا اومد در خونه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
کم کمش دو ماه 

برا من دوماه طول کشید کلاس آیین نامم شروع شه😳

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بستگی به خودت داره که دفعه چندم قبول بشی و به اموزشگاه ام بستگی داده که کلاسارو کی شروع کنن و کی تموم و کی امتحان بگیرن. برا من از روز اول ثبتنام تا گوهی نامه بیاد دستم ۵ ماه طول کشید.فقط دوماه طول کشید گواهی نامم رو پست بیاره ی ماه ام بین امتحان ایین نامه تا کلاسای شهری اموزشگاه طول داد