من ۳۲ سالمه و اندومتریوز درجه ۴ دارم. پارسال مهر amhم ۱.۵ بود.از امسال اقدام کردم واسه بارداری نشد. خرداد آزمایش دادم amhم شده بود ۰.۵ . بعدش دکتر گفت لانگ شروع کنیم واسه ivf. بعد از دو سه ماه ivf کردم اما گفتن تخمکام کیفیت نداشتن، واسه همین جنین هام قابلیت فریز ندارن. سه تا جنین رو انتقال دادن اما منفی شد. حالا با این وضعیت چیکار کنم برم لاپاراسکوپی اندومتریوز. میترسم حین عمل تخمدانم آسیب ببینه و دیگه هیچوقت تخمکی واسه ivf نمونه واسم. با شرایط من هنوز شانس بارداری دارم؟
اگه یه بار تخمک کشی کردی و نشده زیاد امید ب تخمکای خودت نداشته باش. اهدایی باید بگیری
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک ماه خودتو تقوین کن با خوردن پودراینوفولیک روزی2 عدد، امگا3 یک عدد، کوکیوتن قرمز یک عدد، مولتی ویتامین1 عدد، فولیک اسید1 عدد، آمپول نوروبیون هر هفته 1 عدد، قرص dhea که خیلی مهمه. پیاده روی کن . بعد دوباره امتحان کن. در ضمن تیروئیدتو چک کن تا کم کار نباشه.ویتامین d3 رو چک کن کم نباشه. ان شالله نتیجه بگیری.