2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟؟؟؟؟؟

311 بازدید | 14 پست

بچه ها مامانبزرگم اومده تهران لگنشو عمل کنه وضع مالیشونم خوب نیس عضو کمیته امدادن

خاله هام هزینه عملشو میدن(داییمم بیمه تکمیلی کرده مامانبززگمو)

خواهرشوهر من تو بیمارستان خصوصی کار می‌کنه

شوهرمن گفت حال

ها

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم گفت حالا که بیمه تکمیلی داره برن بیمارستان خواهرم اونجا خوبه بیشتر هزینه هم میدن من هی گفتم م ...

ببین این چیزا رو زیاد دیدم با خواهرت هماهنگ کن ک قبول نکنه بعدش هر چی بشه از هر دوطرف سر تو خراب میشن 

اصلاااااااااااااااااااااا پای خودتو نزار بیاد وسط

بعد خالمم گفت محمد اقا حتما هزینشو از خواهرتون بپرسید حسابدازی هست خلاصه کلی تایید کردیم که نمستونیم هزینه زیاد بدیم

خلاصه خواهرشوهرم عکسای مامانبززگمو برد نشون دکتر داد

بعد گفت دکتر گفته بیاریدش(مامان بزرگم لگنش داغونه اصلا نمیتونه راه بره)با بدبختی بریدیمش پایین اسنپ گرفتیم رفتیم

ویزیت اونجا دادیم خواهرشوهرم گفت اسن دکتر دستمزدش ازاده رفتی تو خودت بپرس ببین با دکتر قرارداد داره یا نه

رفتسم تو دکتر گفت نه قرارداد ندارم ۳۰ ملیونم هزینه عمل میشه

باز اسنپ گرفتیم برگشتیم

۲۰۰ تومن هزینه الکی کزدیم

بعد شوهرم زنگ زد بهم گفت چی شد گفتم نمیتونستید از اول بپرسید قرار داد دازه یا نه؟؟؟؟؟بعد ما بیایم

شوهرمم قهر کزد الانم زنگ زد کلی چرت پرت گفت

بعد خالمم گفت محمد اقا حتما هزینشو از خواهرتون بپرسید حسابدازی هست خلاصه کلی تایید کردیم که نمستونیم ...

بخاطر دیگران زندگیت رو تلخ نکن فوقش ۲۰۰ تومن رو از پول تو جیبیت جمع کن بده مادر بزرگت راه دوری نمیره ثواب هم داره

بی خیال بابا

دارم برا شوهرم تو لد می گیرم کلی بارم کرده مردا شعور ومعرفت ندارن

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟