2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😐 من میدونم چون مث من همش نی نی سایت پلاسی😂😂

من امروز کم اومدم که

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ابکش نه کته ابکش بلد نیستم الان این ابش بخار شد مرحله بعدی باید چیکار کنم؟

۱۵دقیقه اول میجوشه بصورت درباز .آبش یکم میمونه بعد درش میزاری زیرش کم میکنی نیم ساعت اماده س .نمک و کمی روغن بریز

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
عزیزم میشه دستور پختشو بدی گلم  من دوست دارم درست کنم اما بلدش نیستم ته چین معمولی بلدم ولی ای ...

اهان چشم

ببین توی اصلش مرغ رو سرخ میکنن ولی من اول آب پز میکنم بعد سرخ میکنم رب رو توی کمی روغن تفت میدم و بهش زردچوبه و فلفل اضافه میکنمبرنج رو آبکش میکنم ته قابلمه ته دیگی که دوست داری بزار روش کمی برنج حدود یک سانت بریز روی رب چند قاشق برنج بریز خوب مخلوط کن توی قابلمه بریز مرغ ها رو روی برنج بچین و بقیه برنج رو روش بریز روی برنج هم آب داغ و روغن بریز دم کن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۱۵دقیقه اول میجوشه بصورت درباز .آبش یکم میمونه بعد درش میزاری زیرش کم میکنی نیم ساعت اماده س .نمک و ...

باشه مرسی عزیزم دم کنی رو کی باید بزارم؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کف برنج‌ و باید بریزی دور، با قاشق بردار 

دیگه هر چی بود رفت

چی هست خوش مزست؟؟؟😳🧐

عالیه توی تاپیک خانه داری من به روش گرگانی ها توضیح دادم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ