2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
خیلی بدن😭😭 اخع مگع من چیکارش کردم که رفت؟؟

سعی کن فراموشش کنی لیاقتت نداشته....من قول میدم بهت ک برمیگرده...ولی اون روز تو برنگرد نبخشش

در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
😪پسرا وقتی میفهمن دخترا عاشقشون شدن همیشه میرن ...واس منم ترکم کرد رفت

من چی بگم که عاشق کسی شدم که بادوستش ریخته روهم که ابروموببره که مثلابتونه مخموبزن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خودش اون اقا یا خانم سر عقل بیاره....مردم بیشور خیلی زیادن...خودت ناراحت نکن گلم

راست میگی 

دیگه چاره چیه طرز  داعشی هم متاسفانه هست تو دنیا فقط میشه ازشون فاصله گرفت 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم خودمم دلیلش و نمیدونم انگار طلسم شدم ولی پریروز از خونه دوستم اومدم آنقدر گریه کردم آخه بهم گف ...

درکت میکنم چون منم برا صورت و قدو وزنم خیلی حساسم وقتی ایراد میگیره یکی اعصابم خراب میشه ولی خوب میتونی بری باشگاه ...😭منم ۱۲ کیلو اضاف دارم ولی نامزدم نمیزاره برم باشگاه

عزیزم خودمم دلیلش و نمیدونم انگار طلسم شدم ولی پریروز از خونه دوستم اومدم آنقدر گریه کردم آخه بهم گف ...

خیلیم حرف بدی زدن بیتربیت ادب نداشته

خودتو ناراحت نکن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
راست میگی  دیگه چاره چیه طرز  داعشی هم متاسفانه هست تو دنیا فقط میشه ازشون فاصله گرفت&nbs ...

خدا خودش شفاشون بده

درکت میکنم چون منم برا صورت و قدو وزنم خیلی حساسم وقتی ایراد میگیره یکی اعصابم خراب میشه ولی خوب میت ...

من امروز روز سوم رژیمم 😔 باید کم کنم هرچند می‌دونم لاغر شم بازم میگن چاق بهتر بودی 

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤
من چی بگم که عاشق کسی شدم که بادوستش ریخته روهم که ابروموببره که مثلابتونه مخموبزن

بسپارش ب خدا خدا خودش یجور ب زمین گرم میزنتش ک با گریه میاد کنارت و ازت حلالیت میخاد

من امروز روز سوم رژیمم 😔 باید کم کنم هرچند می‌دونم لاغر شم بازم میگن چاق بهتر بودی 

میدونی گلم خودت هرجور دوست داری و خودتو میپشندی اونجور باش ب حرف مردم گوش نده اگ‌گفتن چاقی بگو چاقا تو دل برو ترن اگ‌گفتن لاغری بگو لاغر ن مانکنم بخودت انقد اعتماد بنفس بده ک هیچ حرفی از کسی برات مهم نباشه

ممنون عزیزم ک درکم کردی من دلم مثل کتیبه ترک خوردی😔

امیدوارم قلبت شاد بشه

میدونی گلم خودت هرجور دوست داری و خودتو میپشندی اونجور باش ب حرف مردم گوش نده اگ‌گفتن چاقی بگو چاقا ...

ممنون عزیزدلم چقدر شیرین حرف زدی😍

مثلا سوال بیاد: واحد ارامش؟!❤️ بگی حضورش در ثانیه 🤤🤤