2777
2789
عنوان

بی بی چک بیاید تروخدا

87 بازدید | 11 پست

۵ روز ب موعدم مونده امروز زدم منفی بود ممکنه اشتباه بوده باشه؟چون این ماه امپول اچ سی جی زدم خیلی امیدوارر بودم واقعا داغون شدم صبح

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

زود زدی عزیزم

حدااااقل یک روز باید بگذره از موعدتون

سالها گذشت تا من فهمیدم آدمها احتیاج دارن سفر برن. احتیاج دارن از زندگی لذت ببرن و لذت بردن برای آدمها متفاوت معنی میشه...یکی از ﻫﻴﺎت امام حسین لذت میبره یکی از مهمونی رفتن. یکی تو سفر مکه اقناع میشه یکی تو سفر تایلند.اینا همشون برای من آدمهای محترمی هستن.سالها گذشت تا من فهمیدم نباید به دلخوشی های آدمها گیر بدهمچون آدمها با همین دلخوشی ها سختی های زندگی رو تحمل میکنن.لطفا به دلخوشی دیگران گیر ندهید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زود زدی گلم انشاالله که هستی بزار روز موعد بزن 

اخه خاستم دکترمو عوض کنم پیش ی دکتر خوب نوبت گرفتم واسه فردا ک خیلی دوره همش امید داشتم ک لازم نباشه برم پیشش

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤
ن ایشالا برو که قرصایی که نیازه بهت بده گلم

باشه عزیزم ممنونم

خیلللی زود زدی خب  حداقل بزار یه هفته تاخیر داشته باشی

چمیدونم ادم طاقت نمیاره به زور خودمو نگه داشتم تا امروز

خواهش میکنم برای منم دعا کن باردار شم 

وای هیچی بدتر از انتظارکشیدن نیست‌..من واقعا ب جنون رسیدم همیشه با بچه ی خیالیم حرف میزنم لالایی میخونم و..

خدایا ب بزرگیت قسم هیچکسو از نعمت بچه دار شدن محروم نکن به من و این خانمم یکی یه دونه کوچولو بده الهی امین