ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 عنوان برنامه 59 بازدید | 5 پست گوشیمو عوض کردمالان هیچ برنامه ای تو اون گوشی نیسبنظرتون از واجبات گوشی کدوم برنامه هان ؟🤔چی بزنم اول کاریاسنپ چت اولش زدم😂بقیه رو بگینخودتون کدوم برنامه هارو استفاده میکنین کاربردین لازم میشن Kendin istediğin gibi yaşa👼 1399/06/24 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 گوشیت چیه؟ A71آیفون 10بود به دلایلی مجبور شدم بفروشم الآن یه هواوی دارم که باهاش الان اینجام یدونه هم اون که صفره هنوز هیچی نزدم Kendin istediğin gibi yaşa👼
taraza عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2302 فضا های مجازیفیلت.ر شکنفوتو گریدشیریتاسنپویز ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری و بمیرانی ام...
میانا_423 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 982 A71 آیفون 10بود به دلایلی مجبور شدم بفروشم الآن یه هواوی دارم که باهاش الان اینجام یدونه هم اون که ... اولا به ما مربوط نیست چندتا موبایل داری و قبلا آیفون داشتی ولی فروختی! چون ربطی به سوالت نداره.دوما گوشی های جدید هواوی به طور پیش فرض برنامههای گوگل رو ندارن.سوم برنامه واجب به برنامهای گفته میشه که طرف برحسب علاقه و نیازش روی گوشی نصب میکنه.
ahol مدیر استارتر عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2579 اولا به ما مربوط نیست چندتا موبایل داری و قبلا آیفون داشتی ولی فروختی! چون ربطی به سوالت نداره. دوم ... پرسیدی منم گفتم به من چه تو هنوز عقده ای شخصیت نداری بعدشم من تایپکای قبلیمم ازم پرسیدن گفتمبعدشم من 4،3سال هواوی رو دارم بدبخت یاد بگیر عقده ات تموم نشده نیا سایتاحمقی واقعا پستتو پاک کن گمشو Kendin istediğin gibi yaşa👼