مرm مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 700 عنوان ماهی... 114 بازدید | 5 پست ماهی میخوام درست کنم. چکار کنم عالی بشه. الان پودر سیر و فلفل نمک زردچوبه زردم بهش پیاز هم خورد کردم روش.... 1399/06/24 | 11:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمودب عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 721 شمبلیله حتمابا زردچوبه بزن و لیمو سیاه و فلفل سیاه عالی میشه بزار بمونه اولش حال من خوب است و چه آرامشی ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتنها نمیترسم حالا چه کسی میتواند از من بگیردچیزهایی را که ندارم...
دخترمودب عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 721 ماهی چی خس حالا من ب همه نوع ماهیام میزنم حال من خوب است و چه آرامشی ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتنها نمیترسم حالا چه کسی میتواند از من بگیردچیزهایی را که ندارم...
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4705 من زردچوبه نميزنم زعفرون ميزنم پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
دخترمودب عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 721 من زردچوبه نميزنم زعفرون ميزنم زعفرون برا ماهی نیس خاهرم ماجنوبیا قبولش نداریم حال من خوب است و چه آرامشی ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتنها نمیترسم حالا چه کسی میتواند از من بگیردچیزهایی را که ندارم...
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4705 زعفرون برا ماهی نیس خاهرم ماجنوبیا قبولش نداریم خوب ذائقه ها فرق دارهما زردچوبه رو دوست نداريم ولي زعفرون رو خيلي دوست داريم😊 پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋