2777
2789
عنوان

رفتم سونو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 183 پست
عزیزم توکلت فقط به بالایی باشه عزیزم منم قراره برم سونو اما عکس رنگی رحم انقد میترسم 😭😔😔😔

اصلا نترس-همش چند دقیقه طول میکشه-دردش هم 5 ثانیه س-با نفس زدن پشت سر هم و عمیق دردش کمتر میشه- اما ارزش داره- دوست من یه ماه بعدش باردار شد

عکس رنگی نمیدونم اجی ایشالله دعاکن ایشالله توهم خوب میشی 

توکل ب خدا

باز پس فردا میرم سونو انجام میدم خدا کنه بگه فولی دارم😭

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نترس-همش چند دقیقه طول میکشه-دردش هم 5 ثانیه س-با نفس زدن پشت سر هم و عمیق دردش کمتر میشه- اما ...

دوستتون فولی داشته درسته؟

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
یکی ازآزمایش هام هم ۳ رو ز بعدازقاعدگب کسی تاحالا این ازمایش‌کو رفته 

همون آزمایش ذخیره تخمدانه ک تو عادت انجام میشه

دکترم اونموقع ک قرصو نوشت گفت 11سیکل برو سونو امروز پیامش دادم گفتم کی برم دیر ج داد رفتم اومدم دی ...

نگران نباش. استرس بدترش میکنه. این دوره زمونه فقط مرگ علاج نداره. با قرص و دارو بهتر میشه- اما زمان از دست نده و پیگیر باش

نگران نباش. استرس بدترش میکنه. این دوره زمونه فقط مرگ علاج نداره. با قرص و دارو بهتر میشه- اما زمان ...

چقد پیگیر باشم یکسال و نیمه پیگیرم 

تنبلی شدید دارم

با قرصم جواب نگرفتم فقط خدا خودش کمک کنه

این ازمایش به چی ربط داره من دارم دیونه میشم 

برای بارداریه دیگ

تنبلی داری؟چندوقته اقدامی؟چن سالته

خب باید فولیکولی باشه که بخواد آزادشه وقتی فولی ندارم عکس رنگی به چه کارم میاد😭😭

آره. فولی بعد بالغ شده به اندازه حدود 18 به بالا ازاد میشه- اصلا ناراحت نباش- منم 8 ماه پیش سونو دادم روز 12 و فولی بالغ نداشتمو فولی ریز اندازه 8 بود. اما دارو خوردم بهتر شده- الان بدون دارو سونو دادم روز 11 حدود 15 بوده. با دارو هم لتروزل و آمپول روز 11 شد حدود 18 و 19