2777
2789
عنوان

رفتم سونو😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 183 پست
ننداختم تاحالا چون کلا فولی بالغ ندارم

نگران نباش- شاید ماه بعد درست بشه. یا اینکه اگه پری نامنظم داری یه مدت بعد بالغ میشه. دوست منم روز 12 پرید سونو داده بود با دارو فولیکولش 10 بود. ناامید برگشت خونه و قرصا نخورد از غصه-همون ماه باردار شده بود. برای کسایی که ممکنه مدت بیشتر طول بکشه که فولی بالغ بشه تا خرین روز پری یه روز درمیون نزدیکی کنید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش- شاید ماه بعد درست بشه. یا اینکه اگه پری نامنظم داری یه مدت بعد بالغ میشه. دوست منم روز 1 ...

دکترم اونموقع ک قرصو نوشت گفت 11سیکل برو سونو

امروز پیامش دادم گفتم کی برم دیر ج داد

رفتم اومدم دیدم گفته 13 سیکل

ولی خیلی دلم گرفته

سونوام گفت تخمدانات خیلی بزرگ شدن😭😭😭

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
عکس رنگی ربطی به فولیکول نداره- برای تشخیص چسبندگی رحم ولوله اس ک خاصیت درمانی برای باز شدن چسبندگی ...

خب باید فولیکولی باشه که بخواد آزادشه

وقتی فولی ندارم عکس رنگی به چه کارم میاد😭😭

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
اگ منم اینجور باشم نشه عکس رنگی داد

چی

عزیزم توکلت فقط به بالایی باشه عزیزم منم قراره برم سونو اما عکس رنگی رحم انقد میترسم 😭😔😔😔

ان شاءالله جواب سونوت خوب باشه احتیاجی ب عکس نباشه

یعنی ربطی نداره من خیلی میترسم

یوقت میبینی یکی همه چیش خوبه

فولی داره منتهی باردار نمیشه میره عکس رنگی میگن چسبندگی داره

بعد با عکس رنگی چسبندگیش برطرف میشه و باردار میشه